Droogrek Classic 200 Solid

Artikelnummer:81623

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Het Leifheit droogrek Classic 200 Solid is extra stevig en stabiel.

Om zelfs lange stukken wasgoed aan het staande droogrek te kunnen ophangen is het droogrek Classic 200 Solid voorzien van vleugels die naar de zijkant kunnen worden geopend. Dankzij de drooglengte van 20 m kan het droogrek tot twee wasmachineladingen tegelijk drogen. Het droogrek kan worden ingeklapt om ruimtebesparend op te bergen.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Drooglengte
20 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
88,5 x 181,5 x 56 cm

Meer informatie

Het Leifheit droogrek Classic 200 Solid is extra stevig en stabiel. Om zelfs lange stukken wasgoed aan het staand droogrek te kunnen ophangen is het droogrek Classic 200 Solid voorzien van vleugels die naar de zijkant kunnen worden geopend. Deze vleugels van het staande droogrek Classic 200 Solid hebben een hoogte van 100 cm. Dankzij de drooglengte van 20 m kan het droogrek tot twee wasmachineladingen tegelijk drogen. Daarbij worden bij het Leifheit droogrek vier kleerhangerhouders meegeleverd. Dit betekent dat met het staande droogrek Classic 200 Solid kledingstukken zoals hemden of blouses ook eenvoudig kunnen worden gedroogd. De afmetingen van het Classic 200 Solid staande droogrek van Leifheit zijn 88,5 cm bij 181,5 cm bij 56 cm. Het Leifheit droogrek vindt na het drogen ook overal in huis zijn opberg plaats. Het droogrek kan namelijk worden ingeklapt om zo ruimte te besparen.
  • Robuust en stevig droogrek geschikt voor binnen en buiten
  • Staande droogrek Classic 200 Solid van Leifheit heeft zijdelings openslaande vleugels met een hoogte van 100 cm voor lange stukken wasgoed
  • Met haar 20 m drooglengte biedt het staande droogrek Classic 200 Solid ruimte voor maximaal twee wasmachineladingen
  • Droogrek inclusief vier kleerhangers
  • Afmetingen: H 88,5 cm x B 181,5 cm x D 56 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen