Droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel

€ 59,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Niet leverbaar
Artikelnummer:81156

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Het staande Leifheit droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel is gemaakt van hoogwaardig, roestvrijstaal

De parallel staande poten van dit stevige droogrek garanderen een veilige, stabiele stand. Het Leifheit droogrek is ook inklapbaar en kan worden opgeborgen om ruimte te besparen.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

De Leifheit staand droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel overtuigt in huis, op het balkon of in de tuin, omdat het droogrek van hoogwaardig roestvrijstaal is gemaakt. Wie dit Leifheit droogrek koopt, kan zijn wasgoed binnen of buiten zonder problemen drogen. De parallel staande poten van dit stevige droogrek garanderen een veilige en stabiele stand. Dankzij de drooglengte van 15 m biedt het Leifheit staande droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel ruimte tot twee wasmachineladingen. Met de individueel instelbare droogvleugels van 95 tot 122 cm kunnen zelfs lange stukken wasgoed zoals kleding of beddengoed aan het droogrek worden gehangen. Omdat het Leifheit Pegasus 150 Flex Stainless Steel droogrek slechts 55 cm breed is, past het door elke appartement of balkondeur. Het Leifheit droogrek is ook inklapbaar en kan ruimtebesparend worden opgeborgen.
  • Het staande droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel is gemaakt van hoogwaardig, roestbestendig roestvrij staal en is geschikt voor binnen en buiten
  • Het wasrek is 55 cm smal en past daarom door elk appartement of balkondeur heen
  • Stevig droogrek dankzij parallel staande poten
  • De vleugelhoogte van het staande droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel is individueel instelbaar (95 tot 122 cm) om lange stukken wasgoed op te kunnen hangen
  • Inklapbare en ruimtebesparend op te bergen
  • Het droogrek biedt ruimte voor maximaal twee wasmachineladingen dankzij een drooglengte van 15 m
  • De afmetingen van het staande droogrek Pegasus 150 Flex Stainless Steel opgesteld: 95 x 145 x 55 cm (H x B x D)

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen