Meer informatie

Genieten van warme thee of koffie tijdens een uitgebreide zaterdagbrunch? Geen probleem: wie de Columbus thermoskan met een inhoud van 1,0 L in donkerblauw koopt, kan alle soorten warme dranken, langer op tempratuur houden. De vacuüm dop voorkomt dat de koffie, thee of andere drank snel afkoelt. Op warme dagen zorgt de kan er natuurlijk ook voor dat koude dranken niet zo snel opwarmen. Bijzonder praktisch is de aromaknop van de koffiepot. Hierdoor kan hij met slechts één hand worden bediend - of hij nu wordt geopend, geschonken of gesloten. Als de knop niet wordt ingedrukt, blijft de thee- en koffiekan gesloten en kan niet per ongeluk worden gemorst. Maar niet alleen de praktische eenhandige bediening van de Columbus thermoskan in donkerblauw is indrukwekkend, maar ook zijn inhoud van 1,0 L, voldoende voor acht kopjes.
  • Koffie- en theekan met praktische aromaknop waarmee de isoleerkan met slechts één hand kan worden geopend, ingeschonken en gesloten
  • Capaciteit van 1,0 L is voldoende voor acht kopjes

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen