Digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau

Artikelnummer:03173

Digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau kopen en nauwkeurig afwegen

De voordelen op een rij

Draagkracht
tot 5 kg
Incl. batterijen
ja
Omschakeling
g/lb
Materiaal
kunststof en glas

Meer informatie

Perfect voor het afmeten van ingrediënten zoals bloem, suiker of zout bij het koken of bakken: wie de digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau van Leifheit koopt, kan daarmee bijzonder nauwkeurig wegen. Omdat de huishoudweegschaal binnen enkele seconden in stappen van 1 g meet. De digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau heeft een weegvermogen van 5 kg en is uitgerust met de "tarra"-weegfunctie. Dankzij deze functie kunnen ingrediënten gemakkelijk worden afgewogen. Bijzonder praktisch is de één-knop-bediening van de weegschaal, die zorgt voor een eenvoudige, snelle en intuïtieve bediening van de digitale keukenweegschaal met afneembare glasplaat van veiligheidsglas. Als het glazen weegoppervlak tijdens het wegen vuil wordt, kan het daarna gewoon in de afwasmachine. Daar is het glazen weegplateau van de digitale weegschaal voor de keuken in een mum van tijd weer schoon.
  • Handige, digitale bakweegschaal met afneembaar, vaatwasmachinebestendig glazen weegplateau
  • De digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau geeft bijzonder nauwkeurige en snelle metingen in stappen van 1 g
  • De digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau heeft een eenvoudige en snelle één-knop-bediening
  • Digitale huishoudweegschaal met een capaciteit van 5 kg
  • Met de digitale keukenweegschaal met glazen weegplateau is het wegen van ingrediënten mogelijk dankzij de handige "Tare" functie

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen