Meer informatie

Speciaal bedoeld voor vloeren waarbij hygiëne een hoofdrol speelt: Leifheit vloertrekker-opzetkop Click Bad. Deze Leifheit vloertrekker-opzetkop Click Bad veegt vuil en water gemakkelijk weg op tegelvloeren en stenen vloeren, zonder restjes achter te laten. Het dubbele wisserblad is van bacteriënafstotend wit Duraflex® rubber en gaat lang mee. Wat de eerste rubberen lip niet meeneemt, verwijdert de tweede wel. Voor badkamer, zwembad en sauna. Het dubbele wisserblad voegt zich bijzonder goed naar de vloer en is ook perfect voor tegels met oneffenheden. Ook op grote oppervlakken veeg je het water met enkele streken weg, dankzij de XL wisbreedte van 45 cm. Bijzonder praktisch: vloertrekker-opzetkop Bad is te combineren met alle stelen van het Leifheit Click System. Simpel: op de steel zetten, vastklikken, gebruiksklaar.
  • Bacteriënafstotend wit Duraflex® rubber wisserblad, ideaal voor vloeren met hoge hygiënefactor – ideaal voor badkamer, zwembad en sauna
  • De dubbele rubber lip verwijdert water bijzonder effectief van de vloer
  • XL wisbreedte van 45 cm voor snel grote en zeer grote oppervlakken schoonmaken
  • Het bijzonder flexibele wisserblad voegt zich ook goed naar oneffen tegels
  • Met klikverbinding voor gemakkelijk en stevig bevestigen op alle Leifheit stelen met Click System

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen