Grote box grijs

Artikelnummer:80010

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Afmetingen
B 28 x D 28 x H 19 cm
Kleur
grijs

Meer informatie

Nu gaat het wél lukken : een netjes opgeruimde kast! Deze grote Leifheit opbergbox in stijlvol grijs design is ideaal om sokken, ondergoed en accessoires netjes en overzichtelijk gesorteerd te bewaren. De box is mooi stabiel, dankzij de versterkte zijkanten en de stevige bodem. Ook een volle box trek je gemakkelijk uit de kast, met behulp van de opening met metalen zeilring aan de voorzijde. De box is gemaakt van een meerlaagse dichtgeweven stof, die ademt en afwasbaar is. De inhoud is dus schoon, hygiënisch en goed geventileerd opgeborgen. Kan in iedere kast gebruikt worden. Bovendien is de box compatibel met de producten van het Leifheit Combi System. De opbergbox past precies in de Leifheit schoenenkast en de Leifheit hangorganizer, die weer precies past in de kledingkast. Het hele Leifheit Combi System is combineerbaar en de diverse onderdelen vullen elkaar perfect aan. Zo stem je het hele opbergsysteem precies af op wat jij nodig hebt. Als de box even niet in gebruik is, vouw je hem snel, gemakkelijk en plaatsbesparend op. Afmetingen 28 x 28 x 19 cm.
  • Supermateriaal: de meerlaags, dicht geweven textiel bekleding beschermt tegen stof en vuil en zorgt voor langduringe hygiëne omdat deze afwasbaar en ademend is.
  • Stabiel, dankzij de versterkte zijkanten en stevige bodem.
  • Ideaal te combineren met de schoenenkast en de hangorganizer van het Leifheit Combi System.
  • Simpel compact op te vouwen en plaatsbesparend op te bergen.
  • Afmetingen 28 x 28 x 19 cm
  • Ideaal te combineren met de schoenenkast en de hangorganizer van het Leifheit Combi System.
  • Afmetingen 27,5 x 28 x 19 cm.

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen