Professionele raamwisser 45

Artikelnummer:59115

De professionele raamwisser 45 kopen voor een streeploos resultaat bij het lappen van de ramen

De voordelen op een rij

Wisbreedte
45 cm

Meer informatie

Ramen wassen als een professional: met de professionele raamwisser 45 van Leifheit is dat geen enkel probleem. Dankzij de zeer flexibele rubber strip ligt de wisser stevig op het oppervlak en is een perfecte, streeploze reiniging van ramen of tegels mogelijk. De greep van de wisser is gemaakt van zacht rubber en robuuste kunststof, geeft een bijzonder goede grip en ligt comfortabel in de hand. De houder daarentegen is gemaakt van stevig roestvrij staal en kan handmatig worden verschoven. Zo kunnen zelfs moeilijk bereikbare oppervlakken of voorwerpen makkelijk worden schoongemaakt. Bovendien is de professionele raamtrekker 45 uitgerust met een Top-Lock-systeem, zodat hij heel eenvoudig op de professionele telescoopstelen van Leifheit kan worden bevestigd.
  • > Dankzij de verschuifbare rvs houder van de professionele raamwisser kunnen zelfs moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk worden gereinigd
  • > De zeer flexibele rubber strip zorgt voor streeploos schone ramen en oppervlakken
  • > De comfortabele greep van zacht rubber en robuuste kunststof ligt goed in de hand
  • > Met Top-Lock-systeem voor eenvoudige bevestiging op de professionele telescoopstelen van Leifheit

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen