De voordelen

tile

Drie rolveegborstels

Zowel de beide buitenste borstels als de middelste rolborstel zijn van natuurhaar en maken bijzonder krachtig schoon.

tile

Geen onbereikbare vuilrandjes

De beide buitenste borstels vegen helemaal tot aan de plinten en alle meubels. Ze vegen soepel rond tafel- en stoelpoten.

tile

Borstels in hoogte verstelbaar

De hoogte van de borstels kun je verstellen met de draaiknop. Daardoor is de tapijtrolveger geschikt voor laagpolig en hoogpolig tapijt.

tile

Plat neer te klappen steel

De steel van de tapijtrolveger kun je plat neerklappen. De rolveger komt dus ook probleemloos onder de bank en onder andere meubels.

Meer informatie

Stof, haar en ander vuil in een handomdraai verwijderen? Geen probleem: wie de tapijtveger Rotaro S bij Leifheit bestelt, kan de vloer in een handomdraai reinigen - en dat zonder elektriciteit en vervelende kabels. De drie veegborstels van de Leifheit Rotaro S rolveger zijn gemaakt van natuurlijke borstelharen en maken een bijzonder grondige reiniging mogelijk tot aan de plinten of meubelranden. Uiteraard is de rolveger geschikt voor verschillende soorten tapijten en vloerbedekkingen in huis. Zowel hoogpolige als kortpolige tapijten worden in een handomdraai schoon gemaakt. De Leifheit rolgever is voorzien van een handige en grote draaiknop. Hiermee kan de polhoogte naar wens worden ingesteld. De Rotaro S Rolveger heeft een veegbreedte van 32 cm. Hierdoor zijn zelfs tapijten met een groot oppervlak snel en eenvoudig bevrijd van kruimels, haar en stof.
  • De Leifheit rolveger Rotaro S werkt zonder kabels en elektriciteit voor een snelle reiniging tussendoor
  • De tapijtroller is voorzien van drie veegborstels met natuurlijke haren, deze reinigen eenvoudig tot aan elke plint of meubel in huis
  • De rolveger Rotaro S is geschikt voor verschillende soorten tapijten, dankzij verstelbare poolhoogte via een grote draaiknop
  • Rolveger Rotaro S met een veegbreedte van 32 cm

Documenten

Beoordelingen