Bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor 200

Artikelnummer: 68108

€ 32,99

Niet leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Bloeddrukwaarden op elk moment correct meten en beoordelen – de bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor 200 van Soehnle

De voordelen

tile

Weergave op WHO-kleurenschaal

Bij iedere meting worden je resultaten ingedeeld volgens de stoplicht-kleurenschaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat maakt een eenvoudige en eenduidige beoordeling van je bloeddruk mogelijk.

tile

Aritmie-signalering

Bij iedere meting vind controle op een eventuele onregelmatige hartslag plaats met de aritmiesignalering van de Systo Monitor 200. De bloeddrukmeter wijst je op eventuele hartritmestoringen.
tile

Berekening van de gemiddelde waarde

Nóg een pluspunt voor je gezondheid: Het apparaat bepaalt steeds het gemiddelde van de laatste drie metingen. Zo kun je de duidelijke trends in je bloeddrukwaarden zien.
tile

2 x 60 opslagplekken

Het apparaat kan metingen van twee gebruikers opslaan, 60 metingen per gebruiker. Je meetwaarden blijven, met datum en tijd, zo'n twee maanden opgeslagen.

Meer informatie

Wie correct bloeddrukwaarden en een uitgebreide analyse van de meetwaarden belangrijk vindt, kan de bovenarmbloeddrukmeter Systo Monitor 200 van Soehnle kopen in de Leifheit online-shop. De indeling van de resultaten vindt plaats volgens de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO). Aan de hand van de verkeerslicht-kleurenschaal wordt inzicht verkregen of de bloeddrukwaarden bijvoorbeeld optimaal of normaal zijn, of zelfs sprake is van hoge bloeddruk. Nog nooit was de beoordeling van de bloeddruk met een bovenarm bloeddrukmeetapparaat zo eenvoudig en duidelijk. Verder beschikt de bovenarmbloeddrukmeter Systo Monitor 200 van Soehnle over herkenning van aritmie. Bij een onregelmatige hartslag of zelfs een hartritmestoornis, geeft het apparaat alle onregelmatigheden door. Twee gebruikers kunnen de bloeddruk meetapparatuur bovenarm gebruiken. Tot 60 metingen met datum en tijdstip kunnen worden opgeslagen in de bloeddrukmeter bovenarm per persoon voor maximaal twee maanden. Voor wie de gemiddelde waarden van de laatste meetwaarden wil weten, bepaalt het apparaat deze ook. Daarvoor worden de drie laatste metingen gebruikt en op het goed leesbare lcd-display weergegeven. Een ander voordeel van de bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor 200 van Soehnle is de manchet. Deze is probleemloos verstelbaar en daarom geschikt voor een bovenarm-omvang van 22 tot 42 cm. Met de bijbehorende pashulp kan verkeerd gebruik worden voorkomen. Het apparaat wordt geleverd inclusief batterijen en automatische uitschakeling.
  • Hartslag- en bloeddrukmeting volautomatisch aan de bovenarm
  • Goede leesbaarheid door lcd-display
  • Verstelbaar manchet inclusief pasvormcontrole
  • WHO-verkeerslicht kleurenschaal voor correcte indeling van de meetwaarden
  • Herkenning van potentiële hartritmestoornissen
  • Beoordeling van de arteriële drukhoogte door berekening van het gemiddelde van drie metingen
  • Langdurige bewaking van de bloeddruk voor twee gebruikers met 60 geheugenplaatsen mogelijk
  • Batterijen inbegrepen
  • Energiebesparende automatische uitschakeling

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou