Pols bloeddrukmeter Systo Monitor 100

€ 27,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Het gewenste product is niet leverbaar tot en met 18-6-23.
Artikelnummer:68095

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Praktische controle voor thuis en onderweg: Pols bloeddrukmeter Systo Monitor 100

De voordelen

tile

Bewegingssensor

De geïntegreerde bewegingssensor waarschuwt bij iedere armbeweging die tot niet-correcte meetresultaten leiden kan – zo kun je altijd rekenen op correcte meetresultaten.

tile

Aritmie-signalering

Bij iedere meting vind controle op een eventuele onregelmatige hartslag plaats met de aritmiesignalering van de Systo Monitor 100. De bloeddrukmeter wijst je op eventuele hartritmestoringen.

tile

Berekening van de gemiddelde waarde

Nóg een pluspunt voor je gezondheid: Het apparaat bepaalt steeds het gemiddelde van de laatste drie metingen. Zo kun je de duidelijke trends in je bloeddrukwaarden zien.

tile

2 x 60 opslagplekken

Het apparaat kan metingen van twee gebruikers opslaan, 60 metingen per gebruiker. Je meetwaarden blijven, met datum en tijd, zo'n twee maanden opgeslagen.

Meer informatie

Overal ongecompliceerd de bloeddruk controleren – dat maakt de Soehnle pols bloeddrukmeter Systo Monitor 100 mogelijk. Volautomatisch meet hij bovendruk, onderdruk en hartslag. Voor een foutvrij resultaat waarschuwt hij door middel van een bewegingssensor als de arm beweegt. Bovendien herkent het apparaat onregelmatigheden in het hartritme en geeft het een melding van deze aritmieën. Het Soehnle bloeddrukmeetapparaat voor de pols Systo Monitor 100 neemt de laatste drie meetwaarden om een gemiddelde waarde te berekenen. Om de gegevens op te slaan en te controleren, zijn er 60 geheugenplaatsen beschikbaar voor twee gebruikers. Verder deelt het apparaat de meetresultaten grafisch in op een verkeerslicht-kleurenschaal. Daardoor is een snelle interpretatie aan de hand van de classificatie van de WHO mogelijk. Een voorgevormde manchet maakt het makkelijk om de Systo Monitor 100 pols bloeddrukmeter om te doen. Deze is ook individueel instelbaar. Andere praktische kenmerken zijn het grote, makkelijk afleesbare lcd-display, de automatische uitschakeling en het compacte formaat. Hierdoor kunnen overal metingen worden gedaan – zowel thuis als onderweg, bijvoorbeeld op reis.
 • Bloeddruk en hartslag betrouwbaar volautomatisch aan de pols meten
 • Bewegingssensor: waarschuwt bij armbeweging die zou kunnen leiden tot fouten in de meting; voorkomen van foute resultaten
 • Herkennen van aritmie (hartritmestoornis): preventief herkent de volautomatische bloeddrukmeter voor de pols onregelmatigheden en geeft hiervoor een melding
 • Berekening van de gemiddelde waarde uit de laatste 3 waarden: dient ter beoordeling van de arteriële druk
 • Elk 60 geheugenplaatsen met datum en tijdstip voor 2 gebruikers, 1 gastmodus: meting en bewaking van de bloeddrukwaarden in een bepaalde periode
 • Indeling van de verkregen meetresultaten op een kleurenschaal: maakt snel beoordelen van de resultaten mogelijk volgens WHO-classificatie (World Health Organization)
 • Voorgevormde manchet voor de pols: individueel instelbaar op polsen met een omvang tussen 13,5 en 21,5 cm
 • Groot lcd-display: gemeten bovendruk, onderdruk en hartslag eenvoudig afleesbaar
 • Compact formaat: ideaal voor meting op elke plaats – ook op reis
 • Automatische uitschakeling bespaart energie
 • 2x AAA-batterijen inbegrepen: apparaat kan direct in gebruik worden genomen

Documenten

Misschien ook interessant voor jou

Beoordelingen