Bloeddrukmeter Systo Monitor Connect 300

€ 52,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:68096

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

De voordelen

tile

Alles overzichtelijk bij elkaar met de Soehnle Connect App

Koppeling met de Soehnle Connect-App voor de smartphone, eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
tile

Bewegingssensor

De geïntegreerde bewegingssensor waarschuwt bij iedere armbeweging die tot niet-correcte meetresultaten leiden kan – zo kun je altijd rekenen op correcte meetresultaten.

tile

Aritmie-signalering

Bij iedere meting vind controle op een eventuele onregelmatige hartslag plaats met de aritmiesignalering van de Systo Monitor 200. De bloeddrukmeter wijst je op eventuele hartritmestoringen.

tile

Berekening van de gemiddelde waarde

Nóg een pluspunt voor je gezondheid: Het apparaat bepaalt steeds het gemiddelde van de laatste drie metingen. Zo kun je de duidelijke trends in je bloeddrukwaarden zien.

Meer informatie

Ook langetermijncontrole dankzij koppeling met de app: na iedere meting verzendt Soehnle bovenarm-bloeddrukmeter Systo Monitor Connect 300 je meetresultaten via Bluetooth® direct naar de Soehnle Connect-app. Met de overzichten op dag, week en maand heb je altijd en overal inzicht in de ontwikkeling van je meetwaarden. De geïntegreerde bewegingssensor van de Systo Monitor Connect 300 waarschuwt bij armbewegingen die tot foute meetresultaten kunnen leiden – zo kun je altijd rekenen op correcte meetresultaten. Naast volautomatische meting van de systolische bloeddruk, diastolische bloeddruk en de hartslag beschikt het apparaat ook over aritmie-herkenning, waarmee eventuele onregelmatige hartslag of hartritmestoornissen opgespoord kunnen worden. De Systo Monitor Connect 300 biedt 60 opslagplaatsen per persoon voor twee gebruikers, zodat je de ontwikkelingen ook over langere tijd kunt volgen. Bovendien berekent het systeem het gemiddelde van de laatste drie metingen. In gastmodus kan het systeem probleemloos door nog meer personen gebruikt worden, zonder dat je meetwaarden overschreven worden. Om je bloeddruk eenvoudig en eenduidig te kunnen beoordelen, worden bij iedere meting je resultaten volgens het WHO-systeem (World Health Organisation) ingedeeld op een stoplicht-kleurenschaal: optimaal, normaal of te hoge bloeddruk. De pasvormcontrole voorkomt eventuele fouten bij het aanleggen van de manchet. De verstelbare manchet kan aangepast worden aan bovenarmen met een omvang van 22 tot 42 cm. Het grote lcd-scherm zorgt voor zeer goede leesbaarheid van de meetwaarden. Met energiebesparende automatische uitschakelfunctie. Inclusief batterijen, dus startklaar.
  • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
  • Bewegingssensor waarschuwt bij verkeerde armbewegingen. Dat levert correcte meetresultaten op.
  • Hartritmecontrole waarschuwt voor mogelijke hartritmestoringen
  • Berekening van het gemiddelde van de drie laatste metingen ter beoordeling van de arteriële druk
  • 60 opslagplaatsen per persoon voor 2 gebruikers maken bewaking van de bloeddruk over een langere periode mogelijk – met gastmodus voor overige gebruikers
  • Classificatie van de meetwaarden volgens WHO-stoplicht-kleurenschaal (World Health Organisation)
  • Comfortabele, verstelbare manchet voor bovenarmen met een omvang van 22 tot 42 cm – met pasvormcontrole
  • Groot lcd-display (4,9 x 7,3 cm) voor zeer goede leesbaarheid van de meetwaarden (bovendruk, onderdruk en hartslag)
  • Energiebesparende automatisch uitschakelfunctie
  • Inclusief batterijen, dus startklaar

Documenten

Beoordelingen