Bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth®

€ 72,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:68097

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Volledige controle: Bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth®

De voordelen

tile

Alles overzichtelijk bij elkaar met de Soehnle Connect App

Koppeling met de Soehnle Connect-App voor de smartphone, eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)

tile

Extragrote, oplichtende LCD-display

Na iedere meting worden op de extragrote oplichtende display de systolische bloeddruk (bovendruk), de diastolische bloeddruk (onderdruk) en de hartslag aangegeven.

tile

Bewegingssensor

De geïntegreerde bewegingssensor waarschuwt bij iedere armbeweging die tot niet-correcte meetresultaten leiden kan – zo kun je altijd rekenen op correcte meetresultaten.

tile

Aritmie-signalering

Bij iedere meting vind controle op een eventuele onregelmatige hartslag plaats met de aritmiesignalering van de Systo Monitor 200. De bloeddrukmeter wijst je op eventuele hartritmestoringen.

Meer informatie

Met de bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth® kan de bloeddruk eenvoudig worden bewaakt. Via Bluethooth® kan verbinding worden gemaakt met de Soehnle-Connect-app voor smartphones. Meetresultaten kunnen zo eenvoudig worden opgeslagen en opgeroepen voor controle. Op het extra grote lcd-display met verlichting zijn de bloeddrukwaarden systolische druk, diastolische druk en hartslag moeiteloos af te lezen. Bij het meten waarschuwt het Soehnle bovenarm bloeddrukmeetapparaat Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth® voor armbewegingen. Deze kunnen leiden tot meetfouten en zo tot verkeerde resultaten. Ook hartritmestoornissen (aritmie) herkent het apparaat en het geeft hiervoor een melding. Als drie metingen worden gedaan, wordt daarvan het gemiddelde berekend. Hiermee kan de arteriële druk betrouwbaar worden beoordeeld. De resultaten kunnen twee gebruikers op elk 60 geheugenplaatsen opslaan. Bovendien deelt de bovenarmbloeddrukmeter Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth® de meetresultaten in op een kleurige schaal volgens de classificatie van de WHO. Zo kunnen ze snel worden geïnterpreteerd. Een verstelbare manchet met pasvormcontrole maakt het omdoen makkelijk. Hij past om bovenarmen met een omvang van 22 tot 42 cm. Na de meting schakelt de bloeddrukmeter bovenarm Systo Monitor Connect 400 met Bluetooth® automatisch uit en bespaart daardoor energie. Vier AA-batterijen zijn inbegrepen om het apparaat direct te kunnen gebruiken.
  • Verbinding met de Soehnle Connect-app voor smartphones: eenvoudige bediening bij volledige controle van de gegevens (systeemvereisten voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
  • Extra groot verlicht lcd-display (6,8 x 10 cm) voor optimaal aflezen van de waarden (bovendruk, onderdruk en hartslag) – zelfs bij weinig licht
  • Berekent gemiddelde waarde uit de laatste 3 meetresultaten: gemiddelde dient voor beoordeling van de arteriële druk
  • 2x 60 geheugenplaatsen inclusief datum en tijdstip: voor meting en controle van de bloeddruk voor 2 gebruikers
  • Deelt meetresultaten grafisch in: snelle interpretatie volgens de classificatie van de WHO (World Health Organization)
  • Manchet met pasvormcontrole verstelbaar: Probleemloos meten aan bovenarmen tussen 22 en 42 cm
  • Automatische functie voor uitschakelen bespaart energie
  • Batterijen (4x AA) inbegrepen: bloeddruk meetapparatuur bovenarm kan direct worden gebruikt

Documenten

Beoordelingen