De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Lichaams-analyseweegschaal plus app: het perfecte team voor meer gezondheid en fitness. Soehnle lichaams-analyseweegschaal Shape Sense Connect 100 bepaalt met BIA-premiummeting exact je lichaamssamenstelling en de bijbehorende Soehnle Connect-app presenteert de gegevens op een inzichtelijke manier. De optimale ondersteuning om op gewicht te blijven, af te vallen of je conditie te verbeteren. De Soehnle Connect-app presenteert de gegevens overzichtelijk en is gemakkelijk te bedienen. Je houdt gemakkelijk overzicht over je persoonlijke meetwaarden – perfect om ook op de lange termijn gemotiveerd te blijven. Met dag-, week-, maand- en jaaroverzichten en koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit® en Apple Health® biedt de app vele mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen dat de app het verschil met je streefgewicht, met je vorige weging en met de gemiddelde BMI-waarde aangeeft. De koppeling tussen app en lichaams-analyseweegschaal werkt via Bluetooth® – dat gaat heel gemakkelijk. De meting van de lichaamssamenstelling – de waarden voor lichaamsvet, watergehalte en spiermassa – vindt plaats met vier elektroden op het weegplateau van lichaams-analyseweegschaal Shape Sense Connect 100. Zo krijg je de exactste resultaten, want bio-impedantie-analyse berust op daadwerkelijke metingen. Alle waarden worden zeer goed leesbaar getoond op het grote lcd-display, inclusief je BMI en je persoonlijke dagelijkse caloriebehoefte. Dankzij de slimme opslagfunctie herkent de Shape Sense Connect 100 automatisch 8 personen, zonder handmatige voorkeuze. Praktisch en energiebesparend: direct bij het opstappen zie je het gewicht al, op de nauwkeurige 100-g-schaalverdeling met een maxiumum van 180 kg. Na het wegen schakelt de weegschaal zich automatisch weer uit. Het design is bijzonder aansprekend: de weegschaal is zeer plat. Het stijlvolle uiterlijk gaat prima samen met dat van een moderne badkamer. De lage platte vorm, het grote weegplateau van extra sterk, helder veiligheidsglas, de antislipvoetjes – het zorgt er allemaal voor dat je stabiel en veilig op de weegschaal staat. Inclusief batterijen, dus meteen gebruiksklaar.
 • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Premium-lichaamsanalyse (BIA) voor exacte meting van je individuele lichaamsvetpercentage, watergehalte en spiermassa
 • Berekening van de dagelijkse caloriebehoefte (kcal), als extra hulpmiddel voor gewichtsbeheersing
 • Groot lcd-display voor zeer gemakkelijk aflezen van het gewicht. De cijfers zijn 3,5 cm hoog
 • Berekening van de body-mass-index (BMI) voor betere beoordeling van het eigen gewicht
 • Extra app-functies: verschil met de vorige weging, verschil ten opzichte van je streefgewicht en weergave van de afwijking en opzichte van de norm-BMI
 • Gemakkelijke, automatische gebruikersherkenning voor 8 personen
 • Je staat stevig en veilig op de weegschaal dankzij het grote weegplateau en het lage, platte ontwerp
 • Zeer hoge draagkracht tot een maximaal gewicht van 180 kg. Weegt op 100 gram nauwkeurig
 • Veilig dankzij de antislipvoetjes
 • Meteen startklaar: batterijen worden meegeleverd
 • Gemakkelijk om te zetten gewichtseenheid: kg, lb of st

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen