De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

De lichaams-analyseweegschaal voor de ambitieuze sporter. Registreer met gemak alle veranderingen in de waarden van je lichaamssamenstelling en vertrouw op exact gemeten waarden. Lichaams-analyseweegschaal Shape Sense Connect 200 meet je lichaamssamenstelling met BIA-premiummeting en stuurt deze waarden meteen via Bluetooth® door aan de Soehnle Connect-app. Met overzichtelijke weergave en eenvoudige bediening zorgt de Soehnle Connect-app dat je heel gemakkelijk overzicht kunt houden over de ontwikkeling van je persoonlijke meetwaarden – perfect om ook op de lange termijn gemotiveerd te blijven. Met dag-, week-, maand- en jaaroverzichten en koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit® en Apple Health® biedt de app veelzijdige mogelijkheden. Bovendien toont de app je het verschil met je streefgewicht, het verschil met je vorige weging en het verschil met de gemiddelde BMI. De BMI-premiummeting van de weegschaal geeft je exact gemeten waarden voor lichaamsvet, watergehalte en spiermassa – dankzij de slimme opslagfunctie automatisch voor maximaal 8 personen, en dat zonder handmatige voorkeuze. De lichaamswaarden worden gemeten met vier elektroden op het weegplateau. Dat geeft de exactste resultaten, want bio-impedantie-analyse berust op daadwerkelijke metingen. Alle waarden worden zeer goed leesbaar weergegeven op het grote verlichte lcd-display, ook je BMI en je individueel bepaalde caloriebehoefte. Bijzonder motiverend: alle relevante waarden worden direct geanalyseerd en op het display afgezet tegen de normwaarden. Zo kun je je waarden optimaal beoordelen. Actieve sporters zullen zeker verguld zijn met de Shape Sense Connect 200! In atleetmodus is dankzij instelling van het persoonlijke activiteitsniveau exacte meting van de lichaamssamenstelling mogelijk, evenals de bepaling van de bijbehorende dagelijkse behoefte aan calorieën. Je zult al snel merken hoe gemakkelijk de automatische in- en uitschakelfunctie is: zodra je op de weegschaal stapt, gaat het display aan. Na het wegen gaat het automatisch weer uit. Bovendien heeft de Shape Sense Connect 200, anders dan de meeste gewone weegschalen, een zeer hoge draagkracht van maar liefst 200 kg, nauwkeurig ingedeeld in 100-g-stappen. Met zijn lage, platte ontwerp en het grote weegplateau van extra helder veiligheidsglas is deze weegschaal een stijlvolle aanwinst die prima past in de moderne badkamer. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat je stevig en veilig op de weegschaal staat. Inclusief batterijen, dus meteen te gebruiken.
 • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Premium-lichaamsanalyse (BIA) voor exacte meting van je persoonlijke lichaamsvetpercentage, watergehalte en spiermassa.
 • De atleetmodus is handig voor bijzonder actieve sporters: ze kunnen er hun dagelijkse caloriebehoefte (kcal) exact mee bepalen
 • Het extra grote verlichte LCD-display maakt het aflezen van het gewicht super gemakkelijk, ook bij minder goed licht (cijferhoogte 4,5 cm)
 • Directe vergelijking van de gemeten lichaamswaarden met de normwaarden, zodat de resultaten gemakkelijker te interpreteren zijn
 • Berekening van de body-mass-index (BMI) voor betere beoordeling van het eigen gewicht
 • Extra app-functies: verschil met de vorige keer wegen, verschil ten opzichte van je streefgewicht
 • Handige automatische gebruikersherkenning voor 8 personen
 • Je staat stevig en veilig op de weegschaal dankzij het grote weegplateau en het lage, platte ontwerp
 • Zeer hoge draagkracht tot een gewicht van maximaal 200 kg (op 100 g nauwkeurig)
 • Handige energiebesparende automatische in- en uitschakelfunctie
 • Veilig wegen dankzij de antislipvoetjes
 • Batterijen worden meegeleverd – dus de weegschaal is meteen gebruiksklaar

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen