Connect-personenweegschale Style Sense Connect 100

Artikelnummer:63871

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Gewichtsbeheersing op de gemakkelijke manier – met digitale personenweegschaal Style Sense Connect 100. De weegschaal stuurt je actuele lichaamsgewicht via Bluetooth® meteen door naar de Soehnle Connect-app. Vele app-extra's maken het mogelijk om je resultaten optimaal bij te houden en ondersteunen je om af te vallen of op gewicht te blijven. Duidelijke dag-, week, maand- en jaaroverzichten maken de ontwikkeling van je gewicht in één oogopslag inzichtelijk – perfect om ook op de lange termijn gemotiveerd te blijven. Bovendien rekent de Soehnle Connect-app voor je uit, hoe ver je nog van je streefgewicht verwijderd bent. Ook kun je het verschil met je vorige weging zien. Je actuele body-mass-index en de afwijking ten opzichte van de gemiddelde BMI wordt getoond. Zo kun je jouw gewicht beter beoordelen. Dankzij de koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit® en Apple Health® kunnen veel relevante gezondheidsgegevens gecombineerd worden. Op het grote, super duidelijke LCD-display kun je je lichaamsgewicht aflezen in exacte 100-g-stappen, tot maximaal 180 kg. Dankzij de slimme opslagfunctie herkent de Style Sense Connect 100 maximaal acht personen, heel gemakkelijk en zonder handmatige voorkeuze. Praktisch en energiebesparend: bij het betreden van de weegschaal gaat deze direct aan – en na het wegen automatisch weer uit. Het grote weegplateau van helder veiligheidsglas en de platte vorm zien er stijlvol uit en zorgen er samen met de antislipvoetjes voor dat je veilig en stabiel op de weegschaal staat. Inclusief batterijen: meteen beginnen met wegen!
  • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
  • Groot lcd-display voor zeer goede afleesbaarheid van het gewicht. Cijferhoogte 3,5 cm
  • Extra app-functies: het verschil met je vorige weging, het verschil met je streefgewicht, weergave van de body-mass-index (BMI) en de afwijking ten opzichte van de norm-BMI
  • Handige automatische gebruikersherkenning voor 8 personen
  • Je staat stevig en veilig op de weegschaal dankzij het grote weegplateau en het lage, platte ontwerp.
  • Zeer hoge draagkracht tot een gewicht van maximaal 180 kg (op 100 g nauwkeurig)
  • Handige energiebesparende automatische in- en uitschakelfunctie
  • Veilig wegen dankzij de antislipvoetjes
  • Batterijen worden meegeleverd – dus de weegschaal is meteen gebruiksklaar
  • Gewichtseenheid omzetbaar van kg naar lb en st

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen