Strijkplank Classic M Basic Plus

Artikelnummer:725781

De optimale strijkplank voor wie weinig strijkt of weinig plaats heeft

Strijkplank Classic M Basic Plus: het startersmodel. Deze strijkplank heeft een strijkijzerplateau met stopcontact. Zo strijk je gemakkelijk en veilig.

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
146 x 40 x 7 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
69 - 88 cm

Meer informatie

Met de Classic M Basic Plus strijkplank van Leifheit is strijkplezier gegarandeerd. De strijktafel overtuigt door zijn tijdloze functionaliteit. Dankzij een groot strijkoppervlak van 120 x 38 cm kunnen hemden, blouses en zelfs bed- en tafellinnen in een handomdraai worden gestreken. Het stoomdoorlatende tafelblad van geperforeerd metalen materiaal zorgt voor het nodige strijkcomfort. Overtollige stoom kan vliegensvlug ontsnappen door de strijkplank, zonder vervelende waterdruppel-vorming. De vaste strijkijzerhouder aan de zijkant is voorzien van siliconen pads. Dit voorkomt dat de warmte van het strijkijzer zich op de Leifheit strijkplank ophoopt. De pads beschermen ook de zoolplaat van het strijkijzer tegen krassen. Een ander pluspunt is het VCE-geteste stopcontact op de plank. Het strijkijzer kan dus direct in de Leifheit-strijkplank worden aangesloten. De geïntegreerde kabelhouder zorgt voor extra ondersteuning tijdens het werk. Wie de Classic M Basic Plus opvouwbare strijkplank koopt, kan de werkhoogte individueel instellen. Het metalen frame is verstelbaar van 69 tot 88 cm. Het Basic onderstel staat zeer stabiel op een vlakke ondergrond in huis.
  • Dampdoorlatend strijkoppervlak van strekmetaal voor perfect en snel strijken van wasgoed
  • Het vaste strijkijzerhouder met silicone pads biedt een veilige plaats voor het strijkijzer, daarnaast voorkomt gevaarlijke warmteaccumulatie en krassen op de strijkijzerzool
  • VCE-goedgekeurd stopcontact op de plank van de strijkplank om het strijkijzer aan te sluiten voor comfortabel werken
  • Geen vervelende kabel dankzij de geïntegreerde kabelhouder op de plank
  • Op hoogte verstelbare strijkplank: optimale werkhoogte individueel instelbaar van 69 tot 88 cm
  • Basis basisframe voor stabiele stand
  • strijkoppervlak 120 x 38 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten