Strijkplank Classic M Compact Plus

Artikelnummer:725801

De optimale strijkplank voor wie weinig strijkt of weinig plaats heeft

Strijkplank Classic M Compact Plus: het compacte startersmodel. Deze strijkplank heeft een veilig strijkijzerplateau met stopcontact.

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
158 x 41 x 8 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
76 - 96 cm

Meer informatie

Voor fanatieke en minder fanatieke strijkers, voor kleine en middelgrote huishoudens: met deze strijkplankklassieker Classic M Compact Plus van Leifheit is de kreukvrije wasverzorging gegarandeerd succesvol. Dankzij de royale strijktafel van 120 x 38 cm is er voldoende plek voor alle soorten wasgoed. Het stevige onderstel van de Leifheit strijkplank zorgt met zijn vier ronde metalen poten altijd voor de nodige stabiliteit. De Leifheit strijkplank is op hoogte verstelbaar en kan met enkele handbewegingen individueel worden ingesteld van 76 tot 96 cm. Het tafelblad bestaat uit een dampdoorlatende strijkplankhoes met een versteviging van geperforeerd metalen materiaal. Dit maakt het strijken gemakkelijker en laat overtollige stoom eenvoudig verdwijnen. De stabiele strijkijzerhouder aan de zijkant van de strijkplank biedt ruimte voor een standaard strijkijzer. De strijkijzerhouder is bovendien bekleed met silicone pads, zodat er geen gevaarlijke hitteontwikkeling kan optreden en strijkzool beschermd blijft van onnodige krassen en schade. Wie de Classic M Compact Plus strijkplank koopt, kan het strijkijzer rechtstreeks aansluiten op de VDE-geteste geïntegreerde contactdoos op de strijkijzerhouder – samen met de kabelhouder zorgen zij voor het nodige strijkcomfort.
  • De klassieke, opvouwbare strijkplank voor kleine en middelgrote huishoudens
  • Dampdoorlatend strijkoppervlak van strekmetaal voor perfect en snel strijken
  • Veilige strijkijzerhouder dankzij een vaste houder met siliconenpads, die er ook voor zorgt dat warmteophoping wordt vermeden en de zool niet wordt bekrast
  • VDE-gekeurde, geïntegreerde contactdoos voor het inpluggen van het strijkijzer maakt comfortabel werken mogelijk
  • Inclusief kabelhouder op de plank, zodat er ongestoord gewerkt kan worden
  • Strijken op optimale werkhoogte dankzij de op hoogte verstelbare strijkplank: van 76 tot 96 cm
  • Het metalen basisframe van vier poten voor een bijzonder stabiele stand overal in huis
  • Compact onderstel, dat plaats besparend kan worden opgeborgen
  • Strijkoppervlak 120 x 38 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten