Vleesthermometer en oventhermometer

Artikelnummer:03096

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Materiaal
Roestvrij staal
Meetbereik
+ 50°C tot + 90°C (vlees)+ 50°C tot + 250°C (oven)

Meer informatie

Wie steak, braadstuk of ander vlees perfect wil garen, kan voor zijn keuken de vleesthermometer en oventhermometer van Leifheit kopen. Deze thermometer meet immers twee temperaturen: die van de oven en die van het vlees. Op die manier kan zowel de oventemperatuur als de kerntemperatuur van het vlees worden gecontroleerd. Want de kernthermometer heeft een lange roestvrijstalen sonde, waarmee de binnentemperatuur van steak, braadstuk of ander vlees wordt gemeten. Beide schalen kunnen in één oogopslag worden afgelezen. Bijzonder praktisch is dat op de temperatuurschaal ook de optimale gaartemperaturen zijn aangegeven. Zo wordt altijd een perfecte garing van het vlees bereikt. De vleesthermometer en oventhermometer van Leifheit heeft een meetbereik van 50 °C tot 90 °C voor vlees en 50 °C tot 250 °C voor de oven.
  • Gecombineerde thermometer voor het meten van twee temperaturen
  • De lange roestvrijstalen sonde meet de oventemperatuur en de kerntemperatuur van het vlees
  • Temperatuurschaal met indicatie van de optimale gaartemperaturen voor een perfecte garing van steak, braadstuk en ander vlees
  • Meetbereik vlees: 50 °C tot 90 °C; meetbereik oven: 50 °C tot 250 °C

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen