NIEUW

Set van 2 vervangkoppen mopkop CLEAN TWIST Disc Mop microfiber, voor alle gladde vloeren

Artikelnummer: 52094

€ 15,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De oude mopkop heeft zijn langste tijd gehad, dan heb je een nieuwe nodig - de CLEAN TWIST Disc Mop microvezel in een praktische set van 2.

De Leifheit mopkop heeft dunne en hoogwaardige microvezels, die bijzonder absorberend zijn en vuil en water optimaal kunnen opnemen. Hij is bijzonder eenvoudig te vervangen en in een wasnetje te wassen op 60°C!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
35 cm
Past op
Mop Combi Disc Mop en Set CLEAN TWIST Disc Mop

Meer informatie

Na een lange tijd van poets plezier, is de dweilkop van de Disc Mop verouderd? Geen probleem: bij Leifheit is het mogelijk om een vervangende mopkop te kopen. Eenvoudige en snelle vervanging is mogelijk. Een kwestie van vastklikken en klaar. De Leifheit mopkop verwijdert in een handomdraai vuil door zijn hoogwaardige, dunne microvezels slierten, die bijzonder absorberend zijn. Het reinigen van de vloeren ging nog niet zo snel dankzij deze kwalitatief hoogwaardige dweil. Na afloop van het reinigingsproces, kan de Leifheit dweil worden gewassen in de wasmachine op 60 °C. Hierdoor is het opzetstuk snel hygiënisch schoon en klaar voor een volgend gebruik. De set bestaat uit twee reservekoppen.
  • Dunne, hoogwaardige microvezels slierten absorberen optimaal en probleemloos vuil en water
  • Gemakkelijk te vervangen
  • Eenvoudige reiniging bij 60 °C in de wasmachine (wij adviseren de mopkop in een wasnetje te wassen)
  • In een praktische set van 2

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou