Profi vloerwisser XL met stalen steel micro duo

€ 44,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:55048

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Steellengte
140 cm
Materiaal steel
staal
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

Verwijdert 99% van de virussen & bacteriën*

*Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en de bacterie Staphylococcus aureus, met vloerdoek Micro Duo en Leifheit Krachtreiniger (25 ml op 5 liter water, watertemperatuur 60˚C).

tile

Geen bukken

De vloerdoek maak je heel eenvoudig los met een klik met je voet, zonder bukken.
tile

Zigzag vloerwissen

Met het 360°-draaigewricht kun je ook gemakkelijk zigzag vloerwissen.
tile

Plat neer te klappen steel

Met de plat neer te klappen steel maak je ook gemakkelijk schoon op moeilijk bereikbare plekken zoals onder kasten en bedden.

Meer informatie

Het is afgelopen met vieze strepen en rugpijn bij het poetsen. De Leifheit Profi micro duo verwijdert met zijn speciale 2-vezel-mopdoek ook hardnekkig vuil en kan gemakkelijk met de voet worden bediend. Hierdoor is dit de ideale vloermop voor grote oppervlakken, zoals de keuken en kantoorruimtes. De 2-vezel-mopdoek bestaat uit de bewezen Leifheit-microvezel Duo. Rijen met de fijnste, licht verhoogde borstelharen reiken tot in de kleinste voegen en verwijderen ook hardnekkig vuil zonder enige krachtinspanning. Met zijn werkelijke mopbreedte van 42 cm bespaart de Profi micro duo veel werkstappen en waardevolle tijd. Het geniale, beweeglijke 360°-scharnier maakt effectief reinigen met slingerbeweging mogelijk en omcirkelt tafel- en kastpoten. Door de compleet hoekbare steel kunnen ook lastig bereikbare plaatsen onder kasten en bedden makkelijk worden bereikt. De vloermop kan heel eenvoudig worden bediend tijdens het staan: Eenvoudig met een voetklik de mopdoek loshalen, in de apart verkrijgbare Leifheit-mopdoekpers Profi uitwringen, doek weer inspannen en klaar. 3 jaar garantie.
  • loshalen van de mopdoek tijdens het staan met een voetklik
  • mopbreedte 42 cm
  • 360°-draaischarnier voor het reinigen met slingerbeweging
  • Doek uit microvezels, verwijdert ook hardnekkig vuil
  • steel vlak hoekbaar, met ophangoog en glijbeveiliging
  • Mopdoekpers Profi apart verkrijgbaar voor het uitwringen met voetbediening
  • 3 jaar garantie

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen