Vloerwisser-kop Clean & Away met Click System

Artikelnummer: 56672

€ 7,49

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Reinig vloeren in een handomdraai - met de Clean & Away stofwisser met Click Systeem

Deze Leifheit stofwisser vloerplaat is compatibel met alle Leifheit Click System stelen. De stofwisser kan eenvoudig worden bevestigd aan de vier dweilclips en dankzij het 360° scharnier dat plat kan worden gehoekt, komt de dweil zelfs met gemak onder kasten!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
26 cm

Meer informatie

Ideaal voor iedereen die al in het bezit is van een Leifheit Click System handgreep en een stofwisser wil: de vloerwisser-kop Clean & Away met Click System. Deze vloerwisser-kop is voorzien met het Click System en kan dus gecombineerd worden met alle grepen uit deze serie. Wie de Clean & Away vloerwisser-kop met Click System koopt, kan hierdoor in een handomdraai zijn vloeren ontdoen van stof, haar en co. Bij de levering van de Leifheit vloerwisser zijn vijf magneto static stofdoeken inbegrepen. Deze worden eenvoudig met de vier doekklemmen aan de Leifheit vloerwisser-kop bevestigd. De Leifheit vloerwisser neemt vuil zoals stof, pluis of haar op als een magneet. De vlakke, schuine 360°-flexibel scharnier van de vloerwisser-kop Clean & Away met Click System is bijzonder praktisch, omdat deze zo moeiteloos onder kasten kan reinigen. Dankzij een handige uitsparing vloerwisser-kop kan de stofwisser ook eenvoudig en snel poetsen rond stoel- of tafelpoten.
  • De stofdoek kan in een paar eenvoudige stappen aan de vier stofdoekclips worden bevestigd
  • De Leifheit vloerwisser-kop Clean & Away met Click System is compatibel met alle Leifheit Click System handgrepen
  • Gemakkelijk stofwissen onder kasten dankzij het 360° flexibele scharnier, waardoor de steel vlak kan worden afgehoekt
  • Uitsparing in de vloerwisser-kop vergemakkelijkt het reinigen rond de tafel- of stoelpoten
  • De vloerwisser-kop Clean & Away met Click System wordt geleverd met vijf Clean & Away magneto static stofdoeken

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen