Filter voor AirFresh Clean 300

Artikelnummer:68106

Meer informatie

Regelmatig vervangen van de filter bij luchtreiniger Airfresh Clean 300 zorgt voor constant schone lucht. De vervangbare filter is een belangrijk onderdeel van het 4-stappen-reinigingssysteem en verwijdert 99,2%* van de deeltjes zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen uit de lucht in huis. Grotere stofdeeltjes en haren worden door een voorfilter uit de lucht verwijderd. Een hoogwaardige fijnedeeltjesfilter reduceert pollen, bacteriën en fijnstof. De actievekoolstoffilter neutraliseert vieze luchtjes en gassen. Om hoge reinigingsprestaties te kunnen leveren, is het belangrijk dat de filter op tijd vervangen wordt. Na ca. 4000 uur looptijd geeft de filtervervangindicator aan, dat de filter vervangen moet worden door een nieuwe. De filter is snel en eenvoudig uit te nemen en in te zetten. * Efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes overeenkomstig norm EN 1822, getest door extern instituut
  • Filter voor de luchtreiniger AirFresh Clean 300
  • De filter met zijn voorfilter, fijnedeeltjesfilter en actievekoolstoffilter is een van de belangrijkste onderdelen van de het 4-stappen-reinigingssysteem en verwijdert 99,2%* van de deeltjes zoals allergenen, virussen en schadelijke stoffen uit de lucht in huis (*Efficiëntie van het filtermateriaal voor deeltjes overeenkomstig norm EN 1822, getest door extern instituut)
  • Ideaal bij last van allergie: beoordeeld als zeer geschikt bij allergie door ECARF (Stichting Europees centrum voor allergieonderzoek)
  • Vervanging pas nodig na ca. 4000 uur looptijd
  • Snel en eenvoudig uit te nemen en in te zetten

Beoordelingen