Leifheit & Soehnle: top aanbiedingen voor trouwe fans en nieuwe klanten!

Leifheit en Soehnle belonen vertrouwen met aantrekkelijke acties, waardoor winkelen nog leuker wordt. Ontdek nu de kortingen en cadeaus van Leifheit en Soehnle op vele huishoudelijke producten uit het online assortiment - en natuurlijk in de gebruikelijke topkwaliteit!

Droogmolens van Leifheit!

Koop nu een droogmolen met 10% korting en gratis levering! *

 

 

Nu Kopen

 

Aanbieding geldig van 01 januari tot 31 januari!

 

*zolang de voorraad strekt!

Duurzaamheid wordt beloond! 

Koop nu een Profi XL, Clean Twist M of Combi M vloerwisserset en ontvang een gratis static doek. 

 

Nu Profi XL met gratis doek kopen 

 

Nu CLEAN TWIST M met gratis doek kopen 

 

Nu CLEAN Combi M met gratis doek kopen 

 

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt!

Gemakkelijk hygiënisch schoon, helemaal zonder chemicaliën

Stoomreiniger CleanTenso Power werkt met waterdamp en verwijdert vuil en 99,99% van alle virussen en bacteriën*** op diverse soorten oppervlakken, betrouwbaar en helemaal zonder chemicaliën. Nu met 20% korting! *

 

 

Nu Kopen

 

 

Aanbieding geldig van 01 tot 30 september!

 

*zolang de voorraad strekt!

Aanbiedingen bij Leifheit & Soehnle


Ontdek nu de verschillende aanbiedingen van Leifheit en Soehnle en profiteer van royale kortingen, speciale aanbiedingen of andere "goodies" zoals gratis verzending of gratis producten bij jouw bestelling. Wie de kwaliteitsproducten van Leifheit en Soehnle kent, weet wat men kan verwachten: duurzame hulpjes voor het huishouden in vertrouwde topkwaliteit.

 

Leifheit en Soehnle: Lage prijzen en topkwaliteit
Met de aanbiedingen van Leifheit en Soehnle voor producten voor de moderne keuken, het huishouden en de gezondheid kan je geld besparen en bovendien worden klanten voor hun loyaliteit beloond met kortingen of hoogwaardige gratis producten. Bezoek daarom regelmatig onze online shop, zo mis je geen actie!


Wij van Leifheit en Soehnle werken de kortingsacties in onze online shop voortdurend bij, zodat er altijd interessante acties te ontdekken zijn die niet alleen goed voor jou maar ook voor jouw portemonnee zijn. Nog één ding: Bij de aanbiedingen van Soehnle en Leifheit bieden we weliswaar de beste prijzen en gunstige kortingen, maar we houden onze kwaliteitsnormen zoals altijd hoog. Bij Leifheit en Soehnle zijn er geen tweede keus producten!