Personenweegschalen

Of het nu gaat om uitgebreide lichaamsanalyse of nauwkeurige informatie over het gewicht: met de persoonlijke weegschalen van Soehnle bewaart u het overzicht.

 

Nu Kopen

banner image
banner image

Keukenweegschalen

Betrouwbare partners in de keuken vergemakkelijken het werk. Onze weegschalen wegen precies en zijn visueel een plezier.

 

Nu Kopen

Binnenklimaat

Voel je goed in een ontspannend woonklimaat met aangename lucht in huis. 

 

Nu kopen

 

banner image
banner image

Bloeddrukmeters

Om thuis veilig en zeker je bloeddruk op te nemen. Voor eenvoudige en eenduidige beoordeling van je bloeddruk.

 

Nu kopen

 

Kwaliteitsweegschalen en luchtreinigers, kies voor een hoogwaardig product van Soehnle voor meer alledaags gemak!

 

Voor ieder die op zoek is naar een moderne, hoogwaardige keukenweegschaal: de hoogwaardige producten van Soehnle bieden een uitkomst. De weegschalen, aroma diffusers en luchtreinigers van Soehnle staan voor degelijke kwaliteit, innovatie en een hoogwaardig design. Ook zijn de producten voorzien van de modernste snufjes om aan alle eisen te voldoen. Zo staan betrouwbaarheid, veiligheid en een praktische hantering hoog in het vaandel en zorgen voor alledaags comfort.

 

Meten is weten

De handige hulpjes en apparatuur van Soehnle zorgen voor een pefecte ondersteuning voor een gezonde levensstijl. De hoogwaardige apparatuur uit de Soehnle online shop biedt alles op het gebied van weegschalen en een gezond binnenklimaat.

Ideaal voor een sportief leven zijn de lichaamsanalyse-, en digitale personenweegschalen van Soehnle, die het onder andere met de BIA-premium-meetmethode het mogelijk maken heel nauwkeurig te meten. Zo geeft de weegschaal het individuele vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa weer. Ook wordt de persoonlijke Body Mass Index (BMI) en de dagelijkse caloriebehoefte berekend. Digitaal of analoog: direct een van onze weegschalen in de online shop bekijken én kopen!

Ook digitale keukenweegschalen met vele handige functies of supergemakkelijke klassieke analoge keukenweegschalen zijn onmisbare items in de huishoudapparatuur.

  • Binnenklimaat

Thuis wordt het nóg aangenamer vertoeven met een frisse en gezonde lucht! Een luchtreiniger filtert mogelijke allergenen, virussen en andere schadelijke stoffen uit de lucht en geeft via de app informatie over de luchtkwaliteit. Luchtreinigers zijn tevens belangrijke huishoudapparatuur voor een constant schone en aangename lucht. Ontspanningsmomenten worden eenvoudig mogelijk gemaakt: met behulp van subtiel licht en de fijne geuren van de Design Aroma Diffuser waarbij er keuze is uit heerlijke geuroliën zoals magnolia of lavendel.

  • Medisch

Met een bloeddrukmeter uit de Soehnle online shop is het mogelijk uiterst nauwkeurige metingen te doen. Zo waarschuwt de bewegingssensor bij armbewegingen die tot foute resultaten kunnen leiden. Gemakkelijk en betrouwbaar worden de systolische en de diastolische bloeddruk en de hartslag gemeten. Via de Soehnle Connect-App is het zelfs mogelijk op lange termijn te controleren.

  • Soehnle Connect

Ontdek een nieuwe generatie slimme huishoudapparatuur!  De Soehnle Connect-App is speciaal ontwikkeld om belangrijke gegevens over onze gezondheid en welzijn te ontvangen. Bijvoorbeeld over de ontwikkeling van het gewicht en BMI en de ontwikkeling van de bloeddruk. De gegevens worden snel en eenvoudig via de app per mobiele telefoon ontvangen.