Aroma diffuser Bari

Artikelnummer: 68111

€ 44,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Design-aroma diffuser Bari van Soehnle nu bij ons in de shop kopen

De voordelen op een rij

Voor kamers tot
ca. 16 m²
Capaciteit
max. 80 ml
Geurtijd per tankvulling
Tot 3,5 uur
formaat
Ø 11,5 x H 14,6 cm

De voordelen

tile

Moderne ultrasone verneveling

Aroma-diffuser Bari met moderne ultrasone verneveling zorgt voor gelijkmatige geurverdeling in de ruimte (optimaal geureffect bij ruimtes tot 16 m²).

tile

Geur en intensiteit naar keuze

Met verschillende etherische geur- en parfumoliën kan je het geurtype en de intensiteit helemaal aan jouw wensen aanpassen.
tile

Regulering van de geurafgifte

De geurafgifte van de Soehnle aroma-diffuser is geluidsarm en te reguleren met twee geurafgifte-standen (10 seconden-interval of constant).

tile

Bijschakelbaar wit ledlicht

Het bijschakelbare witte ledlicht (pulserend of constant) geeft de ruimte een magisch lichteffect. Sfeervol en weldadig voor je zintuigen!

Meer informatie

Voor wie na een lange werkdag op de bank wil gaan zitten en in een aangename sfeer wil ontspannen, is de aroma diffuser Bari van Soehnle precies de juiste keuze. De sfeervolle verlichting is individueel instelbaar en zorgt voor een romantische sfeer. Dat is niet het enige pluspunt van de geurdiffuser van Soehnle, die nu ook in de Leifheit-shop kan worden gekocht. De weldadige geuren van de geurverspreider worden dankzij de ultrasone verneveling gelijkmatig verdeeld in de hele ruimte - zowel de geur als de intensiteit zijn individueel instelbaar. Geen hoofdpijn door te sterke of penetrante geuren. In plaats daarvan wordt met de geurolie diffuser van Soehnle de afgifte van geur zelfs door middel van geurintervallen gereguleerd. Naar eigen behoefte vindt dit per 10 seconden plaats of automatisch. De passende etherische olie voor de geurverspreider is in veel verschillende aroma's verkrijgbaar. Om daar lang van te kunnen genieten, is de aromaverstuiver van Soehnle uitgerust met een watertank, die probleemloos 3,5 uur lang een ruimte tot een grootte van 16m² van geur kan voorzien. Zodra de watertank van de geur diffuser Bari van Soehnle leeg is, schakelt het apparaat automatisch en zelfstandig uit.
  • Optimale geurverspreiding dankzij de moderne ultrasoon-verneveling
  • Veel verschillende geur- en etherische oliën verkrijgbaar met verschillende intensiteiten en geursoorten
  • Geurafgifte kan worden gereguleerd met instelbare intervallen
  • Led-licht instelbaar op pulserend of constant
  • Zeer veilig, omdat het apparaat zich bij een lege tank automatisch uitschakelt
  • Geïntegreerde watertank: Geurverspreiding tot 3,5 uur mogelijk (geschikt voor ruimtes tot 16 m²)
  • Meer hygiëne door zeer eenvoudige reiniging van de aroma diffuser

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou