Alle informatie in één overzicht

Jouw voordelen in de Leifheit Online Shop

 • Kopen direct bij de fabrikant: Wij bieden je het complete merkassortiment
 • Gratis verzending met UPS vanaf € 40
 • 30 dagen recht van retour
 • Veilige betaling
 • Veilig bestellen met SSL

Levering

De artikelen die je bij ons in de Leifheit Webshop bestelt, worden bezorgd binnen 3-5 werkdagen op het door jou aangegeven leveradres, door vervoerder UPS vanuit ons magazijn in de Duitse plaats Zuzenhausen. Bij levering van de complete bestelling wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd.

 

Om logistieke redenen is het mogelijk dat jouw bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden.

 

Wij leveren uitsluitend binnen Nederland.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 4,95. Je krijgt ze te zien voordat je je bestelling plaatst. Bij verzending in meerdere deelleveringen worden de verzendkosten maar één keer berekend.

Vanaf een bestelwaarde van € 40 is verzending gratis. 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

 

 

Kort overzicht verzendkosten: 

Bestelwaarde Verzendkosten  
€ 0,00  - € 39,99  € 4,95 
vanaf € 40 € 0,00 

 

Retourneren

Naast het wettelijke herroepingsrecht kunnen artikelen kosteloos binnen 30 dagen aan ons worden geretourneerd. Om het retourproces goed te laten verlopen heb je de volgende documenten nodig:

 • Retourlabel (deze genereer je d.m.v. de link op het retourformulier of direct vanuit de pdf die je ontvangt bij je bestelling)
 • Retourformulier (ontvang je geprint bij elke bestelling)

Volg de volgende stappen om artikelen terug te sturen.

 1. Volg de link op je retourformulier die wordt meegestuurd in de doos of vanuit de mail die je ontvangt bij je bestelling. Genereer je retourlabel.
 2. Print het retourlabel uit of download een digitaal retouretiket (QR-code).
 3. Doe alle producten die je wilt retourneren in de originele verpakking.
 4. Vul het retourformulier in en voeg het bij het pakket.
 5. Sluit het pakket goed af zodat het tijdens het verzenden niet per ongeluk opengaat.
 6. Plak het retouretiket duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van de doos of sla de mobiele versie van het retouretiket op je smartphone op. Verwijder ook alle oude verzendlabels (indien aanwezig) van de doos.
 7. Je kunt je pakket nu met het retourlabel of de QR-code inleveren bij een deelnemende pakketpunt bij jou in de buurt.

Als je vragen hebt over retourneren, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice .

Betaalwijzen

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden voor je bestelling aan: 

 • Creditcard (MasterCard, VISA): de creditcard wordt belast als de producten verzonden worden.
 • PayPal: Je betaalt met online-betaaldienst PayPal. Hiervoor moet je een PayPal-account hebben, dus heb je er nog geen, dan moet je je eerst registreren bij PayPal. Verder log je in op PayPal, betaalt en bevestigt ons de betaling. Verdere aanwijzingen krijg je tijdens het bestelproces.
 • Klarna achteraf betalen: Bij koop met achteraf betalen betaal je na aflevering en facturering van de goederen. Van Klarna krijg je tijdig e-mail met verdere informatie over je betaling.
 • Klarna termijnbetaling: Betaal uw aankoop gemakkelijk in 6 of 12 maandelijkse termijnen tegen een rentevoet van 12,90% per jaar. Klarna stuurt u na uw aankoop per post nadere informatie over uw betaling.
 • Google Pay: Google Pay is een betaaldienst voor toestellen met het Android-besturingssysteem die je zowel in winkels aan de kassa kunt gebruiken als om te betalen in apps of in online winkels.
 • Apple Pay: gebruik Apple Pay om aankopen te doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac.
 • iDEAL: Met deze methode kunt u betalen door middel van een directe overschrijving vanaf uw bankrekening. Het wordt verwerkt via uw online bankieren.

Algemene Voorwaarden

Hier vindt je onze Algemene Voorwaarden

Informatie in verband met Duitse batterijwet

Veel Leifheit-producten bevatten batterijen en accu's. Wij zijn dan ook verplicht om je te wijzen op het volgende: Batterijen en accu's mogen niet in het huisvuil weggegooid worden, maar ze moeten ingeleverd worden.

Je kunt de gebruikte batterijen aan ons terugsturen (Leifheit AG, Friedrich-Ruschitzka-Straße 1, 74939 Zuzenhausen). Of lever ze gratis in bij een inleverpunt in winkels die batterijen verkopen of bij de gemeentelijke milieustraat bij jou in de buurt. Voor inleverpunten op verkooppunten geldt een maximale voor eindgebruikers normale hoeveelheid.

Oude batterijen en oude accu's kunnen schadelijke stoffen bevatten, die bij onjuist bewaren of weggooien schade kunnen toebrengen aan je gezondheid of aan het milieu. Ze bevatten echter ook belangrijke grondstoffen zoals ijzer, zink, mangaan en nikkel, die opnieuw gebruikt kunnen worden.

De doorgekruiste kliko betekent, dat batterijen en accu's niet in het huisvuil terecht mogen komen. En de afkortingen onder dit symbool hebben de volgende betekenis:

 

Pb: Batterij bevat lood

Cd: Batterij bevat cadmium

Hg: Batterij bevat kwik

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Schrijf hier hoe wij je kunnen helpen.
Captcha
Verzenden