Een schoon huis

Voor iedere huishoudtaak de juiste oplossing.

Meer informatie

Frisse was

Frisse ideeën voor je huishouden

Meer informatie

De slimme keuken

Ontdek ons grote assortiment keukenhulpjes.

Meer informatie

Leifheit online shop: De praktische hulpjes van Leifheit maken het dagelijks huishouden leuker én makkelijk!

Leifheit staat bekend om zijn grote selectie producten op het gebied van schoonmaken, wassen en koken. De Leifheit online shop biedt alles wat het hartje begeert om het huishouden top te organiseren, leuker én eenvoudiger te maken. Onze innovatieve huishoudartikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, praktisch design en beschikken over meerdere jaren garantie. Maak nu een keuze uit een van de vele artikelen!

Producten van Leifheit: inspiratie en innovatie voor het dagelijks huishouden

Door jarenlange innovatie en praktijkervaring is een groot assortiment aan hoogwaardige huishoudartikelen ontstaan, die voor alle werkzaamheden rondom huis en keuken een passend hoogwaardig product bieden. Wie gaat voor een product uit onze Leifheit online shop kan rekenen op uitstekende kwaliteit en praktisch gebruik. Voor een perfect georganiseerd huishouden worden vele klasse producten geboden voor het schoonmaken, de was en voor in de keuken.

Een schoon huis

Een rondom schoon en fris huis in een handomdraai met onze grote selectie schoonmaakhulpjes.

  • De vloer schoonmaken en onderhouden

Vloeren schoonmaken en onderhouden is in no-time gedaan. Met bijvoorbeeld een handige dweil-set of vloermop, maar ook met innovatieve technieken zoals het Leifheit pompmechanisme, uitwringsysteem en ergonomisch verstelbare telescopische dweilstok. Met een keuze uit een van onze schoonmaakmiddelen en accessoires blijven vloeren lang mooi en verzorgd.

Ramen lappen was nog nooit zo makkelijk met een handige elektrische raamzuiger. Ook spiegels, tegels en douchecabines kunnen hiermee eenvoudig streeploos en druppelvrij worden gereinigd. Daarnaast worden er voor het afstoffen van de kozijnen in onze online shop diverse handige gadgets aangeboden.

Met het innovatieve Leifheit Click-System kan de opzetkop makkelijk worden verwisseld. Zo wordt veel tijd en ruimte bespaard als er verschillende klusjes moeten worden geklaard. Ook tapijten en vloerbedekkingen blijven tiptop schoon en verzorgd. Bijvoorbeeld met de stoomreiniger Clean Tenso, of een van onze praktische accu-stofzuigers met Cyclone Technology. Deze zuigen vuil probleemloos zonder stofzak op.

  • Professionele Schoonmaak

Ook voor het professioneel reinigen en onderhouden van vloeren is de Leifheit online shop het juiste adres. Maak een keuze uit een van de vele professionele dweilwagens en accessoires, zoals hoogwaardige vloerdoeken en dweilen.

Frisse was

Kleding en linnengoed blijft langer mooi als het goed gedroogd, gestreken en kreukvrij opgeborgen wordt. Wassen wordt zo nóg leuker.

  • Drogen

Vindt de perfecte oplossing voor het drogen van de was. Van drogen in de tuin met een stabiele droogmolen tot een rekje aan de wand of deur. Daarbij biedt Leifheit een grote keuze aan droogrekken en droogtorens die met hun goede kwaliteit en praktische vorm in elk bad of ander hoekje in huis hun plek vinden. Met een van de vele accessoires wordt het ophangen, drogen en afnemen van de was een makkelijk klusje.

Hoe fijn is het om een stapel frisse en mooi gestreken was weer in de kast te ruimen. Nóg fijner wordt het strijken van de was met een van onze moderne strijkplanken. Bijvoorbeeld door actief strijken met een Air Active Express M strijkplank. Deze beschikt over verschillende handige functies zoals een opblaas-, zuig-, én afzuigfunctie, die met een schakelaar kunnen worden ingesteld. Natuurlijk mogen ook hier diverse accessoires en hulpjes niet ontbreken.

De slimme keuken

In de Leifheit online shop wordt alles geboden om alles in en om de keuken perfect te organiseren.

  • Keukenhulpjes

Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi keukengerei voor bijvoorbeeld het serveren, opdienen, raspen, schaven, zeven, openen, snijden en stampen.

  • Organiseren

Levensmiddelen kunnen snel, veilig en makkelijk worden georganiseerd en bewaard met een groot assortiment aan rollenhouders, foliesnijders en voorraaddozen.

  • Isoleren en drinken

Voor het meenemen en warmhouden van dranken en eten worden tal van mogelijkheden geboden met een grote selectie stijlvolle drinkflessen, thermoskannen en isoleerbekers.

  • Bakspullen

Met tal van bakspullen wordt bakken en koken tot een waar feestje. Denk hierbij aan het versieren van een mooie taart met een goede spuitzak of decoreerspuit en op de gram nauwkeurig wegen, meten en timen met precieze weegschalen, maatbekers en keukenwekkers.

  • Inmaken, inleggen en jam maken

Gezond, leuk en persoonlijk is het maken van eigen inmaakspecialiteiten. Hiervoor worden in de Leifheit online shop alle producten geboden, die het maken en bewaren nóg leuker en gemakkelijker maken. Fruit en groentes worden voorbereid met een goede ontpitter, boor of snijder. De flessen en glazen voor het bewaren van de lekkere creaties kunnen met diverse accessoires zoals etiketten en decoratie-sets worden voorzien.

  • Specialisten

Échte specialisten en fijnproevers komen helemaal aan hun trekken met een grote selectie producten die in een professionele keuken niet mogen ontbreken. Met een digitale thermometer wordt vlees bijvoorbeeld perfect toebereid. Ook een crème-brûlée-set met brander of een spiraalsnijder zorgen voor veel kookplezier in de keuken.