Een schoon huis

Voor iedere huishoudtaak de juiste oplossing.

 

Meer informatie

Frisse was

Energiebesparend de was drogen

 

Meer informatie

De slimme keuken

Ontdek ons grote assortiment keukenhulpjes.

 

Meer informatie

Tips rondom het huishouden

Praktische huishoudelijke artikelen koop je in de Leifheit Online Shop

 

Wie zijn dagelijks leven thuis zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk wilt maken, is hier in de Leifheit online shop aan het juiste adres. Wij bieden een hoeveelheid hoogwaardige en praktische producten die het huishouden veel gemakkelijker maken. Dankzij de innovatieve huishoudelijke producten uit de Leifheit-shop zijn taken als strijken, schoonmaken of koken in een handomdraai gedaan - zodat er meer tijd overblijft voor de leukere dingen in het leven.

 

 

 

Innovatief, hoogwaardig en makkelijk in gebruik: De producten van Leifheit

 

Vloer schoonmaken:

Van klassieke moppen tot geavanceerde schoonmaaksystemen met speciale uitwringmechanismen tot innovatieve stoomreinigers of steelstofzuigers, in de Leifheit online shop is er voor elk wat wils. Bezems zijn ideaal voor een snelle reiniging van de vloeren tussendoor. Als je kwetsbare oppervlakken zoals laminaat of parket optimaal wilt reinigen en verzorgen, kan je bij Leifheit dweilen kopen die optimaal zijn afgestemd op de behoeften van deze vloeren. Nu nieuw: Stofzuigen en dweilen in één apparaat - geen probleem met de elektrische vloerreiniger Regulus Aqua PowerVac! Deze vloerreiniger combineert de twee werkstappen en bespaart zo veel tijd en moeite.

 

 

Oppervlakte reiniging:

Ramen, spiegels, tegels en andere oppervlakken streeploos schoonmaken? Geen probleem met de innovatieve huishoudhulpjes uit de Leifheit online shop. De raamreinigingsproducten zoals inwassers en raamzuigers zorgen thuis in een handomdraai voor schitterende en glasheldere resultaten.

 

Opzetkoppen:

Natuurlijk zijn ook de juiste reinigingsaccessoires bij ons verkrijgbaar. Speciale telescoopstelen en diverse opzetkoppen maken het reinigen snel en gemakkelijk. Zodat uw huis in een mum van tijd weer straalt.

 

Click Systeem:

Veel van de producten uit de Leifheit online shop zijn uitgerust met het handige Click System. Dit maakt het mogelijk ze met elkaar te combineren. Op die manier kan een telescoopsteel worden bevestigd aan diverse opzetkoppen zoals bijvoorbeeld vloermoppen, plumeaus, bezems of raamwissers. Dit biedt het voordeel dat er slechts één handgreep hoeft te worden aangeschaft, die compatibel is met alle huishoudelijke apparaten. Dit bespaart uiteindelijk geld en ruimte.

 

Professioneel schoonmaakgereedschap:

In ons assortiment is er niet alleen een divers aanbod van schoonmaakgereedschap voor particuliere huishoudens, maar ook voor de professionele schoonmaak. Speciale schoonmaaksystemen maken het dagelijkse werk van professionals veel gemakkelijker. Deze kunnen comfortabel staand worden uitgewrongen en besparen niet alleen veel tijd, maar ook moeite.

 

De was drogen:

Van eenpersoonshuishoudens tot grote gezinnen, in de Leifheit online shop zijn voor elke behoefte passende oplossingen voor het drogen van de was te vinden. Wanddroogrekken zijn ruimtebesparend en passen in elke nis. Als je veel wasgoed wilt drogen in een kleine ruimte, kunt u het praktische en bijzonder stabiele Pegasus droogrek kopen, dat verkrijgbaar is in vele verschillende maten. Grote stukken wasgoed zoals beddengoed of handdoeken zijn in een mum van tijd weer droog buiten op de innovatieve droogmolens van Leifheit. Het binnen en buiten drogen van je was is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens geld omdat je de droger niet meer nodig hebt.

 

Strijken:

Om ervoor te zorgen dat overhemden, blouses en andere kledingstukken in een mum van tijd weer kreukvrij zijn, is er een grote keuze aan strijkplanken en bijpassende accessoires in de Leifheit online shop. Actieve strijkplanken zijn ideaal voor mensen die veel strijken.

 

Slimme keuken:

De Leifheit online shop biedt ook een grote keuze aan producten om te koken en te bakken. Van keukenhulpjes tot scharen en bakaccessoires, er is iets voor elke behoefte. De hoogwaardige en nuttige producten van Leifheit helpen om de keuken beter te organiseren en het dagelijkse werk te vergemakkelijken.