Leifheit & Soehnle: top aanbiedingen voor trouwe fans en nieuwe klanten!

Leifheit en Soehnle belonen vertrouwen met aantrekkelijke acties, waardoor winkelen nog leuker wordt. Ontdek nu de kortingen en cadeaus van Leifheit en Soehnle op vele huishoudelijke producten uit het online assortiment - en natuurlijk in de gebruikelijke topkwaliteit!

Energiebesparend de was drogen!

Koop nu een van de geselecteerde Pegasus droogrekken of droogmolens en bespaar 20%! *

 

 

NU KOPEN

 

 

Aanbieding geldig tot 28 april!

 

*zolang de voorraad strekt!

Thuis, onderweg of op de camping

Koop nu de Lino-Pop-Up mini droogmolen en bespaar 20%! *

 

 

Nu Kopen

 

 

Aanbieding geldig van 30 april!

 

*zolang de voorraad strekt!

Aanbiedingen bij Leifheit & Soehnle


Ontdek nu de verschillende aanbiedingen van Leifheit en Soehnle en profiteer van royale kortingen, speciale aanbiedingen of andere "goodies" zoals gratis verzending of gratis producten bij jouw bestelling. Wie de kwaliteitsproducten van Leifheit en Soehnle kent, weet wat men kan verwachten: duurzame hulpjes voor het huishouden in vertrouwde topkwaliteit.

 

Leifheit en Soehnle: Lage prijzen en topkwaliteit
Met de aanbiedingen van Leifheit en Soehnle voor producten voor de moderne keuken, het huishouden en de gezondheid kan je geld besparen en bovendien worden klanten voor hun loyaliteit beloond met kortingen of hoogwaardige gratis producten. Bezoek daarom regelmatig onze online shop, zo mis je geen actie!


Wij van Leifheit en Soehnle werken de kortingsacties in onze online shop voortdurend bij, zodat er altijd interessante acties te ontdekken zijn die niet alleen goed voor jou maar ook voor jouw portemonnee zijn. Nog één ding: Bij de aanbiedingen van Soehnle en Leifheit bieden we weliswaar de beste prijzen en gunstige kortingen, maar we houden onze kwaliteitsnormen zoals altijd hoog. Bij Leifheit en Soehnle zijn er geen tweede keus producten!