Set Raamzuiger Dry & Clean met steel en inwasser

Artikelnummer: 51003

€ 74,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De complete set voor schone en streeploze ramen in het hele huis

De complete set, bestaande uit de Dry & Clean raamzuiger, de inwasser en de Click-System steel, bevat alles wat nodig is voor streeploos schone ramen.

De voordelen op een rij

Acculooptijd
38 minuten
Zuigbreedte
28 cm
Gewicht
739 g
Steellengte
43 cm

De voordelen

tile

 

Zuigt streeploos schoon

De Leifheit raamzuiger zuigt het vuile water op, zonder gedruppel, met streeploos schone ramen als resultaat.

 

tile

 

Flexibele raamzuiger

Raamzuiger Dry&Clean presteert optimaal in iedere positie. 360° inzetbaar: ook op horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water restloos op, zonder gedruppel.

 

tile

 

Verwisselbare zuigmond

De zuigmond van de raamzuiger is verwisselbaar. Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle zuigmond van 17 cm breed maak je raamzuiger Dry&Clean in een handomdraai geschikt voor smalle raampjes en ramen met spijlen.

 

tile

 

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij de afneembare tank met grote opening is de raamzuiger heel gemakkelijk schoon te maken.

 

Meer informatie

Deze Leifheit Raamzuiger Complete Set biedt alles voor ramen wassen zonder gedruppel, zonder strepen en zonder geklieder met vies water: raamzuiger Dry & Clean, inwasser Power Washer en de bij beide passende Click System steel. Voor ramen, tegels, spiegels en douchecabines – inwassen met de Power Washer en dan eenvoudig schoonzuigen met de raamzuiger. De Dry & Clean presteert vol in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water weg. Lang inzetbaar zonder onderbreking dankzij de stand-by-functie: alleen bij contact met het raam schakelt de raamzuiger vanuit de stroomspaarmodus naar maximale zuigkracht. Daardoor zuigt de raamzuiger extra lang: maar liefst 38 minuten, voldoende voor het schoonzuigen van meer dan 110 m² raamoppervlak. Zo kun je tempo maken bij het ramen wassen! Met Click System: je kunt de handzame raamzuiger heel eenvoudig verlengen met de veelzijdige stelen van het Leifheit Click System. De ideale oplossing voor moeilijk bereikbare oppervlakken, zoals hoge ramen, serres en dakramen – heel gemakkelijk en zonder ladder. Tot de set behoort een Click System-steel van 43 cm, zodat je ook gemakkelijk bij de bovenkant van ramen kunt (tot een hoogte van ca. 2,40 m). Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle zuigmond (17 cm) is raamzuiger Dry & Clean ook in een handomdraai geschikt te maken voor smalle ramen en ramen met roeden. Alle ramen van je huis stralend schoon. Leifheit-kwaliteit, made in Europe.
  • Streeploos droogzuigen zonder gedruppel
  • Ideaal voor het schoonmaken van alle gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels en douchecabines
  • 360° bruikbaar: ook schuin, horizontaal en op de kop
  • Tot 38 minuten (110 m²) met slechts één acculading dankzij slimme stand-by-regeling.
  • Grotere reikwijdte dankzij de 43 cm lange steel
  • Inclusief inwasser met rondom-overtrek voor het wassen van de ramen en gelijktijdig schoonmaken van het raamkozijn
  • Te combineren met alle stelen van het Leifheit Click System: ideaal voor het wassen van hoge ramen, dakramen en serres
  • Voorzien van lithium-ion-accu met lange levensduur
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij de grote tankopening
  • Made in Europe

Sets & Accessoires

Awards en Certificaten

320Wx320H_329858cbd85edbc81531ed932ea98235.jpg320Wx320H_0270eae3f1d548d9b832543a33baa1be.jpg320Wx320H_ba47f8ec888195ebf34ca3caabbd29d4.jpg

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou