Telescoopsteel met knikgewricht 190 cm

Artikelnummer: 41522

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Eén steel, vele mogelijkheden - de telescoopsteel 110-190 cm met scharnier van Leifheit

De Leifheit telescoopsteel kan worden gecombineerd met de reinigingskoppen uit het click system assortiment. De antislip kop maakt veilig neerzetten mogelijk en dankzij het praktische scharnier kan de telescoopsteel in elke gewenste positie worden gezet!

De voordelen op een rij

Steellengte
110 - 190 cm
Materiaal steel
staal
Ideaal voor
schoonmaken van oppervlakken

Meer informatie

Het reinigen van het huis ging nog niet zo gemakkelijk: dankzij het beproefde Leifheit Easy-Click-System met bijpassende bevestiging is de telescoopsteel 190 cm met knikgewricht geschikt voor alle Leifheit-reinigingssystemen en -apparatuur - of het nu gaat om ruitenreiniger, vloerwisser of plumeau. Wie de telescoopsteel koopt, kan deze gebruiken om bijna alle woon- en werkruimtes moeiteloos schoon te maken. Met slechts één druk op de knop wordt de Leifheit steel verlengd van 110 cm tot 190 cm. Eenvoudig schoonmaken op een comfortabele werkhoogte wordt hierdoor mogelijk. Op deze manier kunnen zelfs de meest afgelegen hoeken en nissen aan plafonds of muren worden bereikt. Het praktische knikgewricht zorgt ervoor dat de Leifheit telescoopsteel eenvoudig in elke hoek kan worden versteld. De ergonomisch gevormde handgreep biedt extra ondersteuning in alle schoonmaakgebieden van het huis. Daarbij is de metalen handgreep traploos verstelbaar. Veilig en stabiel neerzetten van de uitschuifbare steel wordt mogelijk gemaakt door de antislipkop. Dankzij het geïntegreerde ophangoog kan de allrounder ook eenvoudig en plaats besparend worden opgeborgen.
  • Eén steel, veel mogelijkheden: Dankzij het Leifheit Click-Systeem kan de telescoopsteel met elke reinigingskop worden verbonden en gebruikt
  • Praktisch knikgewricht, zodat de reinigingskop in elke gewenste positie kan worden gedraaid
  • Uitschuifbaar van 110 tot 190 cm, waardoor comfortabel werken zonder ladder is mogelijk, zelfs op plafondhoogte
  • Antislipkop voor stabiel opbergen
  • 360° draaibaar ophangoog voor praktische en ruimtebesparende opslag

Sets & Accessoires

Video

Beoordelingen