Schuimrubberbezem Classic

Artikelnummer: 45042

€ 7,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Betrouwbaar vuil opvegen met de Classic schuimrubberbezem

De schuimrubberen bezem Classic van Leifheit is bijzonder geschikt voor mensen met een allergie en eigenaren van kleine huisdieren, omdat deze zelfs de fijnste vuildeeltjes en haren betrouwbaar verwijdert. De schuimrubberen bezem is daarom ideaal voor snel en grondige reiniging tussendoor!

De voordelen op een rij

Veegbreedte
34 cm
Materiaal borstelharen
schuimstof

Meer informatie

Zelfs de fijnste haartjes en kleinste vuildeeltjes maken geen kans tegen de schuimrubberbezem Classic van Leifheit. Deze neemt immers gegarandeerd alle vuil op, houdt het goed vast en werpt het niet op. Daarom is de bezem van schuimrubber ook ideaal voor wie allergisch is aan stof en voor eigenaren van huisdieren. Want de bezem verwijdert vuildeeltjes bijzonder snel – perfect voor de reiniging tussendoor. Het schuimrubber van de bezem van Leifheit glijdt vlot over alle soorten vloeren – zowel parket, pvc als tegels. Het haalt moeiteloos alle vuil uit elke voeg, zodat de bezem ook optimaal geschikt is voor gebruik op gestructureerde ondergronden. Dankzij de veegbreedte van 34 cm zijn zelfs grote oppervlakken in een handomdraai weer schoon.
  • Verwijdert zelfs het fijnste stof en de kleinste haartjes betrouwbaar, zonder deze op te werpen, en is daarom ideaal voor personen die allergisch zijn of huisdieren hebben
  • Optimaal voor de snelle, grondige reiniging tussendoor
  • De flexibele schuimrubberbezem Classic glijdt vlot over alle soorten vloeren en haalt het vuil uit elke voeg
  • Veegbreedte van 34 cm

Sets & Accessoires

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou