Organizer Click System

Artikelnummer: 52111

€ 19,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ruimtebesparend opbergen met de Leifheit Click-System organizer

Deze organizer biedt plaats aan twee Click-System stelen, waarvan de opzetkoppen eenvoudig aan de houders kunnen worden bevestigd. Doeken of producten met koordhangers kunnen ook aan de drie haken worden bevestigd!

De voordelen op een rij

Ruimte voor
2 handgrepen 3 functionele onderdelen 3 kleine onderdelen zoals mopovertrekken 3 haken voor het ophangen van onderdelen

Meer informatie

Wie op zoek is naar een ruimtebesparende opbergmogelijkheid voor Leifheit Click System-producten, kan het Organizer Click System kopen. Het is een muurbevestiging voor het schoon en overzichtelijk opbergen van schoonmaakspullen. Aan de Organizer bevinden zich drie opsteekhouders, waarop eenvoudig opzetkoppen kunnen worden geplaatst. Bovendien dient de Organizer ook als steelhouder. Er kunnen tot twee Leifheit-stelen samen met de opzetkoppen in worden gehangen. Ook voor wisserovertrekken met insteekvakjes is plaats op de muurbevestiging voor schoonmaakspullen – perfect voor Profi XL of Classic XL overtrekken. Ook een houder voor kleine voorwerpen is geïntegreerd in de muurbevestiging voor reinigingsapparatuur van het Leifheit Click System. Deze is geschikt voor het insteken van tot drie doeken, wisserovertrekken, wisserpads of mopkoppen. Bovendien bevinden zich aan het Organizer Click System drie haken voor het ophangen van doeken of andere producten met ophanglussen. Om de apparaathouder direct te kunnen monteren, is de montageset al inbegrepen.
  • Ruimtebesparend bewaren van Click System producten aan de stevige wandhouder
  • Opzetkoppen kunnen op de drie houders worden gestoken
  • Makkelijk ophangen van tot twee stelen met opzetkoppen in de beide steelhouders
  • In de geïntegreerde houder voor kleine voorwerpen kunnen eenvoudig tot drie doeken, wisserovertrekken, mopkoppen of wisserpads worden gestoken
  • Bevestiging van doeken of producten met ophanglussen aan de drie haken
  • Inclusief praktische montageset

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen