Vloerwisser Picobello micro duo

€ 29,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:56553

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Vloerwisser met pers aan de steel

Vloerwissen zonder bukken en zonder vies water aan je handen met de Picobello M. De krachtig reinigende 2-vezels-vloerdoek van microvezel maakt poriëndiep schoon.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Wisbreedte
33 cm
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

Vloerwisser met 360° draaigewricht

XL vloerwisser met 360° draaigewricht voor lekker snel zigzag vloerwissen – plat neer te klappen steel, de microvezel vloerpad neemt vuil bijzonder goed op

tile

Heel rugvriendelijk vloerwissen

Met het uitwringsysteem in de steel wring je de vloerpad van de Leifheit vloerwisser heel gemakkelijk uit. Zonder bukken, je kunt gewoon rechtop blijven staan.

tile

Zachte vuilverwijdering

De vloerpad van microvezel met speciale borstelharen verwijdert ook hardnekkig vuil maar is wel zacht voor de vloer. Voor veilig schoonmaken van houten vloeren, tegels en laminaat. Voor keuken, badkamer en de rest van het huis.

tile

Snel en gemakkelijk vloerwissen, ook op moeilijk bereikbare plekken

Het in alle richtingen draaibare gewricht van de Leifheit vloerwisser is ideaal voor schoonmaken van hoekjes, trappen en onder kasten.

Meer informatie

Picobello is de handige, comfortabele vloerwisser met groot effect. Op de steel zit een gemakkelijk en licht te bedienen uitwringmechaniek. Dat zorgt voor supergemakkelijk uitwringen: zonder krachtsinspanning, zonder bukken en zonder vuil water aan je handen. Bij de Picobello micro duo hoort een speciale vloerdoek: microvezelpad micro duo. Dankzij het 2-vezelssysteem maakt de pad het vuil perfect los én neemt hij het vuil perfect op, op alle harde vloeren. Daarvoor zorgen de kleine vezels met hun miljoenen vertakkingen. Ze halen zelfs vet en het kleinste vuil uit de kleinste kiertjes. Het water met daarin het losgemaakte vuil zuigen ze op, als in kleine buisjes met capillaire werking. Met zijn rondom beweeglijke draaigewricht is de Picobello een echte allrounder. Je veegt net zo gemakkelijk op trappen als rond tafel- en stoelpoten – vloerwisser Picobello beweegt gemakkelijk mee. Prima voor zigzag vloerwissen. Dat is zeker handig bij grote oppervlakken. De steel kan plat neergeklapt worden, dus je kunt ook goed en gemakkelijk schoonmaken onder kasten en bedden. Andere speciale vloerwisserpads zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Pad 'extra soft' is geschikt voor kwetsbare en bijzonder vochtgevoelige vloeren. Pad 'cotton plus' met katoen is ideaal voor tegels en andere stenen vloeren en voor het verwijderen van het grove vuil. De vloerwisserpad zit vast met een systeem dat werkt als klittenband. Je kunt de pad heel gemakkelijk en zo vaak als je wil van de vloerwisser afhalen en op 30°C wassen in de wasmachine. Wisbreedte: 33 cm.
  • Gemakkelijk en licht te bedienen uitwringmechaniek op de steel voor uitwringen zonder krachtsinspanning, zonder bukken en zonder vuil water aan je handen
  • Dankzij het beweeglijke draaigewricht ideaal voor hoeken, trappen en onder kasten
  • 360°-draaigewricht voor zigzag schoonmaken
  • Krachtig reinigende 2-vezels-vloerdoek van microvezel met rijen zeer fijne, iets langere borstelhaartjes voor poriëndiep schoonmaken, geschikt voor alle harde vloeren
  • Gemakkelijk afneembare vloerwisserpad met klittenbandsysteem
  • Wisbreedte: 33 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen