Vloerwisser Picobello micro duo met telescoopsteel.

Artikelnummer: 57029

€ 29,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Sparelend schone vloeren - met de Picobello M micro duo dweil met telescoopsteel

De Leifheit dweilmop heeft een praktisch uitknijpmechanisme waarmee je de mopovertrek kunt uitknijpen zonder te hoeven bukken. Het tweevezelige systeem van de microvezelmop pad verwijdert vuil uit elke naad en heeft een breedte van 33 cm. Daarnaast heeft de vloermop een uitschuifbare telescoopsteel!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
33 cm
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

 

Snel zigzag vloerwissen

Met het 360° draaigewricht snel en efficiënt zigzag vloerwissen – steel is plat neer te klappen, de microvezel vloerwisserpad neemt vuil bijzonder goed op.

 

tile

 

Bijzonder rugvriendelijk vloerwissen

Met het perssysteem wring je de vloerwisserpad van de Leifheit vloerwisser heel handig uit. Zonder bukken, je kunt gewoon rechtop blijven staan.

 

tile

 

Milde vloerreiniging

De vloerdoek van de Leifheit vloerwisser is van microvezel en heeft speciale borstelharen. Ook hardnekkig vuil wordt zacht verwijderd op houten vloeren, tegels en laminaat in de keuken, badkamer en de rest van het huis.

 

tile

 

Makkelijk vloerwissen op moeilijke plekken

Het bijzonder wendbare gewricht van de Leifheit vloerwisser is ideaal voor schoonmaken van hoekjes, trappen en onder kasten en bedden.

 

Meer informatie

Praktisch, compact en comfortabel – voor wie de vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel van Leifheit koopt, behoort oncomfortabel bukken tot de verleden tijd. Het uitwringen van de dweildoek gaat moeiteloos en zonder te bukken dankzij het praktische uitwringsysteem. Met behulp van de dweilstok wordt een soepel uitwring mechanisme aangestuurd. Handen komen hierdoor niet meer in contact met het vuile water. Om comfortabel de vloeren te kunnen reinigen is de Leifheit vloerwisser ook voorzien van een uitschuifbare telescoopsteel. De 33 cm brede dweildoek is gemaakt van microvezel en licht verhoogde haren. Met dit 2-vezelsysteem verwijdert het vuil met gemak van tegels of andere oppervlakken en neemt het zonder problemen vuil en water op. Het flexibele 360°-gewricht van de Picobello M micro duo vloerwisser met telescoopsteel is bijzonder praktisch. De Leifheit dweil kan hierdoor plat en vlak worden gekanteld. Hierdoor kan de Leifheit vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel moeiteloos onder kasten, bedden en dergelijke komen. Na het reinigen van de vloeren kan de dweildoek gemakkelijk worden losgekoppeld, omdat deze met een klittenbandsluiting aan de vloerwisser is bevestigd.
  • Met de vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel is uitwringen kinderspel: dankzij het praktische uitknijpmechanisme kan uitwringen zonder handen in vuil water en zonder te bukken
  • De Leifheit vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel heeft een vlak buigbaar, beweegbaar gewricht
  • Dweilen in golvende lijnen mogelijk dankzij het 360°-scharnier
  • Diepe poriënreiniging op alle vloeren met behulp van de 2-vezeldweil
  • Vloerwisser Picobello M micro duo met uitschuifbare telescoopsteel voor comfortabel werken
  • De dweildoek met klittenbandsluiting is eenvoudig afneembaar
  • Vloerwisser Picobello M micro duo met een wisserbreedte van 33 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen