Vloerwisser Picobello micro duo met telescoopsteel.

€ 27,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:57029

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Praktisch, compact en comfortabel – voor wie de vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel van Leifheit koopt, behoort oncomfortabel bukken tot de verleden tijd. Het uitwringen van de dweildoek gaat moeiteloos en zonder te bukken dankzij het praktische uitwringsysteem. Met behulp van de dweilstok wordt een soepel uitwring mechanisme aangestuurd. Handen komen hierdoor niet meer in contact met het vuile water. Om comfortabel de vloeren te kunnen reinigen is de Leifheit vloerwisser ook voorzien van een uitschuifbare telescoopsteel. De 33 cm brede dweildoek is gemaakt van microvezel en licht verhoogde haren. Met dit 2-vezelsysteem verwijdert het vuil met gemak van tegels of andere oppervlakken en neemt het zonder problemen vuil en water op. Het flexibele 360°-gewricht van de Picobello M micro duo vloerwisser met telescoopsteel is bijzonder praktisch. De Leifheit dweil kan hierdoor plat en vlak worden gekanteld. Hierdoor kan de Leifheit vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel moeiteloos onder kasten, bedden en dergelijke komen. Na het reinigen van de vloeren kan de dweildoek gemakkelijk worden losgekoppeld, omdat deze met een klittenbandsluiting aan de vloerwisser is bevestigd.
  • Met de vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel is uitwringen kinderspel: dankzij het praktische uitknijpmechanisme kan uitwringen zonder handen in vuil water en zonder te bukken
  • De Leifheit vloerwisser Picobello M micro duo met telescoopsteel heeft een vlak buigbaar, beweegbaar gewricht
  • Dweilen in golvende lijnen mogelijk dankzij het 360°-scharnier
  • Diepe poriënreiniging op alle vloeren met behulp van de 2-vezeldweil
  • Vloerwisser Picobello M micro duo met uitschuifbare telescoopsteel voor comfortabel werken
  • De dweildoek met klittenbandsluiting is eenvoudig afneembaar
  • Vloerwisser Picobello M micro duo met een wisserbreedte van 33 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen