Vloerwisser Picobello S micro duo

Artikelnummer: 57023

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Vloerwisser Picobello S micro duo kopen en comfortabel schoonmaken

De voordelen op een rij

Wisbreedte
27 cm
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

 

Snel zigzag vloerwissen

Vloerwisser met 360° draaigewricht voor lekker snel zigzag vloerwissen – plat neer te klappen steel, de microvezel vloerdoek neemt vuil bijzonder goed op.

 

tile

 

Bijzonder rugvriendelijk vloerwissen

Dankzij het perssysteem wring je de vloerwisserpad van de vloerwisser heel handig uit. Zonder bukken, je kunt gewoon rechtop blijven staan.

 

tile

 

Zachte vuilverwijdering

De Leifheit vloerwisserpad van microvezel met speciale borstelharen verwijdert ook hardnekkig vuil maar is wel zacht voor de vloer. Voor veilig schoonmaken van houten vloeren, tegels en laminaat. Voor keuken, badkamer en de rest van het huis.

 

tile

 

Snel en gemakkelijk vloerwissen, ook op moeilijk bereikbare plekken

Het in alle richtingen draaibare gewricht van de Leifheit vloerwisser is ideaal voor schoonmaken van hoekjes, trappen en onder kasten.

 

Meer informatie

Moeizaam bukken voor het uitwringen van de wisserovertrek behoort met de vloerwisser Picobello S micro duo tot het verleden. Want wie de wisser van Leifheit koopt, kan hem comfortabel staand uitwringen. Daarvoor bevindt zich aan de steel een praktisch persmechanisme, dat bovendien voorkomt dat de handen met vuil water in contact komen. De vloerwisser van Leifheit is met het microvezel-wispad micro duo geschikt voor alle ondergronden, zoals plavuizen, stenen vloeren of laminaat. Het 2-vezelsysteem garandeert daarbij een optimale verwijdering en opname van vuil. Na het reinigen van de vloer mag de pad uiteraard op 30 °C in de wasmachine. Zo wordt hij in een handomdraai weer hygiënisch schoon. Om hem er eenvoudig en naar believen af te kunnen halen, is het product voorzien van klittenband. Bovendien zijn er nog meer overtrekken voor de vloerwisser Picobello S micro duo als accessoire verkrijgbaar. Zo is er zeker voor iedereen een overtrek bij.
  • Eenvoudig uitpersen van de wisserovertrek zonder bukken of handen in het vuile water dankzij praktisch mechanisme aan de steel
  • 2-vezel-systeem van de microvezel-wispad verwijdert vuil en neemt het op alle vloeren heel makkelijk op
  • Wispad met klittenbandsluiting eenvoudig en naar believen afneembaar
  • Meer wisserovertrekken als accessoire apart verkrijgbaar
  • Op 30 °C wasbaar in de machine
  • Vloerwisser met een wisbreedte van 27 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen