Telescoopsteel 400 cm

Artikelnummer: 41523

€ 29,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Hoge plafonds schoonmaken wordt eenvoudig met de telescoopsteel 130-400 cm van Leifheit

De Leifheit telescoopsteel is niet alleen compatibel met de opzetstukken uit het click system assortiment, maar kan tevens ook veilig worden neergezet dankzij de antislipkop. Bovendien heeft de telescoopsteel een 360° draaibaar ophanggat en kan hij ruimtebesparend worden opgeborgen!

De voordelen op een rij

Steellengte
130 - 400 cm
Materiaal steel
aluminium
Ideaal voor
schoonmaken van oppervlakken, vooral moeilijk toegankelijke plekken

Meer informatie

Hoge plafonds of gevels in een handomdraai reinigen zonder ladder? Geen probleem met de telescoopsteel 400 cm van Leifheit! De telescopische handgreep biedt een werklengte van 130 cm wanneer deze in elkaar wordt geschoven. Bij het uittrekken worden zelfs hoogtes van 400 cm moeiteloos bereikt. Wie de uitschuifbare steel koopt, kan deze met een Easy-Click bevestiging op alle andere Leifheit-reinigingsapparaten aansluiten. De hoogte is traploos instelbaar en past zich in een handomdraai aan alle plafondhoogtes aan. De professionele telescoopsteel kan op eenvoudige wijze worden uitgeschoven en worden vergrendeld met een handige schroefvergrendeling. Of het nu gaat om het schoonmaken van dakramen, serres of hoge trappen; de telescoopsteel kan het allemaal. Wie dus opzoek is naar een Multi-handvat die inzetbaar is bij het wissen, dweilen, afstoffen en vegen heeft het bij de Leifheit telescoopsteel aan het juiste eind. De ergonomisch gevormde handgreep en het lichte aluminium handvat maken het schoonmaken nog comfortabeler. Dankzij de antislipkop kan de praktische telescoopsteel van Leifheit altijd veilig worden neergezet. Het 360° draaibare ophangoog zorgt ervoor dat de uitschuifbare steel zeer ruimtebesparend kan worden opgeborgen.
  • Compatibel met elke Leifheit-reinigingskop dankzij het Leifheit Click-System: eenvoudig aansluiten en gebruiken
  • Uitschuifbaar van 130 cm tot 400 cm voor comfortabel en gemakkelijk werken in alle ruimtes, van de serre en het trappenhuis tot gevels en hoge oude gebouwen
  • Veilig neer te zetten dankzij antislipkop
  • 360° draaibaar ophangoog voor het praktisch en ruimtebesparend opbergen van de telescoopsteel

Sets & Accessoires

Beoordelingen