Bad- en tegelwisser Bath Cleaner (Flexipad)

Artikelnummer: 41701

€ 11,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Eenvoudige reiniging van tegels, douchecabines en co. met de handige bad- en tegelwisser van Leifheit

De Leifheit bad- en tegelwisser is dankzij de ronde uitsparing de perfecte wisser voor het reinigen rond kranen. Dankzij het 360° draaibare scharnier is reiniging ook op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk!

De voordelen op een rij

Wisserovertrek
microduo

Meer informatie

Onhandig bukken en buigen tijdens het poetsen van de badkamer is dankzij de bad- en tegelwisser Bath Cleaner verleden tijd! De praktische douchewisser heeft een wisbreedte van 20 cm en is, dankzij het 360° draaibare scharnier, zo flexibel dat hij moeiteloos alle hoeken en voegen van de badkamer bereikt. Tegel- en glasoppervlakken worden tijdens het huishouden in een handomdraai gereinigd. De ronde uitsparing in de Leifheit vloerwisser maakt het mogelijk om soepel langs ronde kranen of randen te glijden. Door middel van de fijne microvezeldoek reinigt de bad- en tegelwisser tot in de diepste gleuven en randen. Dankzij de licht verhoogde borstelharen van de dweilhoes is poriën diepe reiniging mogelijk: zelfs het fijnste vuil dat is achtergebleven, zoals kalkaanslag of zeepresten, worden moeiteloos verwijderd. Wie de Bath Cleaner van Leifheit koopt, krijgt niet alleen een praktische vloerwisser, maar ook een douchewisser: een kwestie van omdraaien en de witte rubberen trekkerzijde kan gebruikt worden om glas en tegels te laten glanzen. De douchewisser is perfect geschikt voor lichtgekleurde tegels, omdat hij geen vervelende rubbersporen achterlaat. Met een paar maal wissen zijn de wanden druipvrij en is de reiniging klaar.
  • Door de ronde uitsparing in de bad- en tegelwisser, is deze perfect voor het reinigen van kranen
  • Door de witte trekkerzijde, is de wisser bijzonder geschikt voor de reiniging van lichtgekleurde tegels in de badkamer
  • 360° draaibare scharnier voor flexibele reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen
  • De microvezelbekleding van de badwisser bestaat uit rijen van fijne, licht verhoogde haren die tot in de diepste poriën reinigen, zelfs hardnekkig vuil zoals kalk en zeepresten worden moeiteloos verwijderd
  • Wisserbreedte: 20 cm

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou