Raamzuiger Dry & Clean complete set

Artikelnummer: 51016

€ 84,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Eenvoudig streeploos schone ramen met de complete set Dry & Clean raamzuiger 

De Leifheit raamzuiger zorgt voor schone en streeploze ramen in het hele huis. Het vuile water wordt vanaf de van de ramen- zonder druppels opgezogen. De complete set bevat ook een verwisselbare zuigmond van 17 cm, een 43 cm lange steel en een inwasser met overtrek!

De voordelen op een rij

Acculooptijd
38 minuten
Zuigbreedte
28 cm en 17 cm
Gewicht
739 g
Steellengte
43 cm

Meer informatie

Vervelende strepen op pas gereinigde ramen behoren tot het verleden. Wie de raamzuiger Dry & Clean complete set van Leifheit koopt, kan eenvoudig ramen, spiegels, tegels, douchecabines en andere gladde oppervlakken schoonzuigen zonder strepen achter te laten en zonder te druppelen. De elektrische raamtrekker zuigt betrouwbaar in elke positie - zelfs horizontaal, boven het hoofd of onder een hoek. Bovendien heeft de raamstofzuiger een duurzame lithium-ion-accu met intelligente stand-by-functie om de levensduur te verlengen. Hierdoor kan hij tot 38 minuten worden gebruikt zonder dat hij hoeft te worden opgeladen. In de raamzuiger Dry & Clean complete set zit alles wat nodig is voor streeploos, schone ramen in huis. Naast de Leifheit raamzuiger wordt een verwisselbare 17 cm zuigmond meegeleverd. Zo kunnen smalle ramen of vensterbanken eenvoudig worden schoon gemaakt. Een 43 cm lange handgreep is ook in de set inbegrepen om het bereik van de elektrische raamwisser te vergroten en hoge ramen moeiteloos te kunnen bereiken. Door de Click-verbinding kunnen ook andere handgrepen met het Leifheit Click-systeem aan het apparaat worden bevestigd. De raamzuiger Dry & Clean complete set bevat ook de elektrische raamtrekker met een rondom bedekkende dweilhoes. Hiermee kunnen de ramen en kozijnen in één keer worden gereinigd.
 • Ruitenreiniger voor streeploos schoonzuigen zonder druipen
 • De raamzuiger Dry & Clean complete set is geschikt voor gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels of douchecabines
 • De raamzuiger is 360° bruikbaar: zuigen ook mogelijk boven het hoofd, in schuine stand of horizontaal
 • Met de raamzuiger Dry & Clean kan tot 38 minuten worden schoongemaakt (110 m²) met één acculading dankzij automatische stand-by
 • De raamzuiger Dry & Clean complete set wordt geleverd inclusief verwisselbare 17 cm zuigmond voor smalle ramen
 • De raamzuiger Dry & Clean wordt geleverd met een 43 cm lange telescoopsteel om het bereik te vergroten
 • Een inwasser met rondom bedekkende wisserhoes is inbegrepen om ramen en kozijnen tegelijkertijd te kunnen wassen
 • Te combineren met andere Click-systeem-grepen van Leifheit dankzij Click-systeem-aansluiting
 • Te combineren met andere Click-systeem-grepen van Leifheit dankzij Click-systeem-aansluiting
 • De raamzuiger Dry & Clean heeft een extra grote tankopening voor eenvoudige reiniging
 • Ruitenreiniger met duurzame lithium-ion-accu
 • Made in Germany

Sets & Accessoires

Veel gestelde vragen

Wat is een raamzuiger?
Het schoonmaken van ramen is vaak vervelend en kost veel tijd. Een raamzuiger, zoals de Dry & Clean complete set van Leifheit, maakt deze noodzakelijke reinigingstaken eenvoudiger. Het apparaat zuigt letterlijk het reinigingswater van de ramen en andere gladde oppervlakken met behulp van de zuiglip. Dankzij de accu-aangedreven motor kan de raamzuiger overal flexibel worden ingezet en laat deze ook in de badkamer streeploze en droge oppervlakken achter.
Hoe herken ik een goede raamzuiger?
Ramen schoonmaken met een raamzuiger is leuk als het apparaat comfortabel en gemakkelijk vast te houden is. De zuigkracht moet ook effectief zijn en de motor mag slechts een laag geluidsniveau van tussen de 60 en 70 decibel ontwikkelen. Een andere indicatie van een goede raamzuiger is zijn batterijvermogen, dat idealiter niet minder dan 30 minuten mag bedragen. Het is een voordeel als de geïntegreerde vuilwatertank een extra grote tankopening heeft en gemakkelijk te legen is.
Zijn raamzuigers zinvol?
Met een raamzuiger zijn vieze ramen na het wassen streeploos en snel droog. Vooral bij deze set waar een telescoopsteel en een tweede zuiglip voor hogere of kleinere ramen als reinigingsaccessoires bij inbegrepen zijn. De raamoppervlakken hoeven niet extra droog gepoetst te worden, omdat het water gewoon wordt afgezogen. Ook vensterbanken, vloeren en wanden blijven droog, want de raamzuiger vangt het opgezogen reinigingswater op in een reservoir.
Hoe gebruik ik een raamzuiger?
Ramen wassen met de accu-raamzuiger Dry & Clean van Leifheit is heel eenvoudig, mits de ruiten vooraf nat zijn ingewassen. Alleen dan kan de raamzuiger streeploos werken. Daarvoor plaatst u gewoon de zuiglip van de stofzuiger op het glas en beweegt u hem in de tweede stap langzaam naar beneden. Zo wordt het vuile water opgezogen, komt het in de geïntegreerde vuilwatertank terecht en laat het de ruiten stralend schoon achter.

Awards en Certificaten

320Wx320H_329858cbd85edbc81531ed932ea98235.jpg320Wx320H_0270eae3f1d548d9b832543a33baa1be.jpg320Wx320H_ba47f8ec888195ebf34ca3caabbd29d4.jpg

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou