Stoomreiniger CleanTenso Power

Artikelnummer: 11940

€ 103,99€ 129,99Laagste prijs de afgelopen 30 dagen:

€ 129,99
Laagste prijs de afgelopen 30 dagen
-20%

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Gemakkelijk hygiënisch schoon, helemaal zonder chemicaliën

Stoomreiniger CleanTenso Power werkt met waterdamp en verwijdert vuil en 99,99% van alle virussen en bacteriën*** op diverse soorten oppervlakken, betrouwbaar en helemaal zonder chemicaliën. De stoomreiniger is geschikt voor het schoonmaken van diverse soorten vloeren en voor het opfrissen van vloerkleden.

De voordelen op een rij

Opwarmtijd
minder dan 30 seconden
Geschikt voor
SteenTegelsLaminaatPVCGelakte oppervlakken
Gebruiksduur
50 minuten
Pad
Microvezel

De voordelen

tile

 

Supermakkelijk schoonmaken, zonder chemicaliën

De CleanTenso Power verwijdert 99,99% van alle virussen en bacteriën***, en dat helemaal zonder chemische reinigingsmiddelen. Zo maak je de vloer hygiënisch schoon op een milieuvriendelijke manier.***(getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en E. colibacterie)

 

tile

 

Gelijkmatige stoomverdeling

Met het uitgekiende systeem van zes power-stoomstralen wordt de stoom gelijkmatig verdeeld. De stoomreiniger verwijdert betrouwbaar kiemen en vuil.

 

tile

 

Geschikt voor veel soorten vloeren

De stoomreiniger is niet alleen geschikt voor tegels, maar ook voor laminaat, pvc, stenen vloeren en gelakte oppervlakken. Met de handige tapijtglijder kun je ook tapijten en vloerkleden schoonmaken. Eén apparaat, geschikt voor veel soorten vloeren.

 

tile

 

Bijzonder lange gebruiksduur

XXL waterreservoir met een inhoud van 680 ml, gemakkelijk te vullen en leeg te maken. Dankzij het grote reservoir kun je met stoomreiniger CleanTenso Power wel 50 minuten lang aan één stuk door schoonmaken.

 

Meer informatie

Virussen en bacteriën verwijderen – en dat bijzonder grondig! Precies wat vloerstoomreiniger CleanTenso Power van Leifheit doet: vuil en ziektekiemen worden betrouwbaar en snel verwijderd. De 6 power-stoomstralen verdelen de stoom gelijkmatig over de vloer. Heel gemakkelijk en zonder chemische middelen verwijderen ze zo 99,99% van de virussen en bacteriën***. Stoomreiniger CleanTenso Power van Leifheit biedt langere garantie: 3 jaar.**/* De vloerstoomreiniger reinigt de vloer met hete waterdamp. Met korte opwarmtijd van minder dan 30 seconden, dus je kunt snel aan de slag. Een bijzonder sterk punt van deze Leifheit vloerstoomreiniger is de traploze stoominstelling. Heel belangrijk voor de optimale vochtigheidsgraad bij het schoonmaken van verschillende soorten vloeren, zoals natuursteen, tegels, laminaat, pvc en gelakte vloeren. Ook tapijten en vloerkleden reinig je optimaal met de stoomreiniger. En met de tapijtglijder kun je ook kwetsbare textiel vloerbedekking heel eenvoudig opfrissen. De afneembare XXL watertank heeft een inhoud van 680 ml en is gemakkelijk te vullen en bij te vullen, voor een extralange gebruikstijd van 50 minuten. Deze comfortabele vloerstoomreiniger krijgt ook zeer vuile tegelvloeren en stenen vloeren schoon. De microvezel vloerwisserpad zorgt daarbij voor een bovengemiddeld hoge vuilopname. ***Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en de E. colibacterie. ** in vergelijking met de CleanTenso 11910 * www.leifheit.com
  • Verwijdert 99,99% van de virussen en bacteriën*** voor een hygiënisch schone vloer (***Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en E.colibacterie)
  • Langere garantie: 3 jaar** (** in vergelijking met de CleanTenso 11910)
  • De gelijkmatige stoomverdeling met 6 power-stoomstralen verwijdert vuil en ziektekiemen op het gehele vloeroppervlak.
  • Reinigt met hete waterdamp, zonder chemische middelen en is daardoor zeer milieuvriendelijk
  • Dankzij de korte opwarmtijd van minder dan 30 seconden is het apparaat snel inzetklaar, en gelukkig hoef je niet met een emmer water te gaan slepen
  • Met traploze stoominstelling voor optimale vochtigheid op verschillende vloeren, zoals steen, tegels, laminaat, pvc en gelakte vloeren
  • Grote afneembare XXL watertank met 680 ml inhoud, voor 50 minuten aan een stuk doorwerken, eenvoudig vullen en bijvullen
  • Met microvezel vloerwisserpad, voor hoge vuilopname en intensieve vloerreiniging
  • Met tapijtglijder voor eenvoudig opfrissen van tapijt en vloerkleden

Veel gestelde vragen

Waarom zou je een stoom-vloerreiniger kopen?
Een stoomdweil zoals de CleanTenso Power van Leifheit maakt met hete waterdamp vloeren en andere oppervlakken hygiënisch schoon, helemaal zonder chemische middelen. Deze krachtige stoom-vloerreiniger maakt stoom in slechts een paar seconden. Vervolgens komt de stoom via de stoomsproeiers naar buiten en begint het reinigingsproces. Hete stoom maakt vuil en stof los en condenseert in de vorm van water. De microvezelpad van de stoomreiniger neemt de verontreinigingen op. De Leifheit CleanTenso Power reinigt de vloeren in huis milieuvriendelijk, snel en grondig. De stoom-vloerreiniger verwijdert bovendien een groot deel van alle virussen en bacteriën bij het opfrissen van vloerkleden en bij het wissen van de vloer.
Voor welke vloeren is een stoom-vloerreiniger geschikt?
Vloerstoomreinigers zoals de CleanTenso Power zijn geschikt voor alle gelakte houten vloeren en voor steen, tegels, laminaat en pvc. Hoe werkt een stoom-vloerreiniger? De CleanTenso Power van Leifheit werkt zo: o Eerst de watertank vullen met water. o De stoomreiniger aanzetten. o Na een korte opwarmtijd komt er stoom uit de 6 sproeikoppen. o Met de stoom op hoge temperatuur worden oppervlakken gedesinfecteerd en gereinigd. o De microvezel vloerwisserpad neemt het vuil op. o Met de tapijtglijder kunnen vloerkleden, vloerbedekking en tapijt opgefrist worden.
Wat zijn de voordelen van de CleanTenso Power van Leifheit?
Koop een stoom-vloerreiniger als de Clean Tenso Power van Leifheit en profiteer van vele voordelen. Met stoom kun je verschillende soorten oppervlakken perfect schoonmaken, met maar één apparaat: stenen vloeren, tegels, laminaat, pvc en gelakte houten vloeren worden hygiënisch schoon. Ook vloerbedekking kan met stoom-vloerreiniger CleanTenso Power opgefrist worden. Verder voordelen zijn: o Hygiënische reiniging, milieuvriendelijk en helemaal zonder chemische middelen. o De stoom alleen verwijdert vet, kalk, vuil en 99,99%* van alle bacteriën en virussen. o Geen extra schoonmaakmiddelen nodig. o Dankzij de traploze regeling van 6 power-stoom-sproeiers kan de hoeveelheid stoom op de vloer afgestemd worden. o Met de innovatieve CleanTenso Power bespaar je tijd. o Na de korte opwarmtijd van 30 seconden werkt de slimme stoom-vloerreiniger 50 minuten. o Ligt goed in de hand, gemakkelijk te hanteren zonder krachtsinspanning. *Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en schimmel C. albicans
Wat voor water hoort in een stoom-vloerreiniger?
Normaal kan gewoon drinkwater uit de kraan in de stoomreiniger. Bij hard water, als er veel kalk in het water zit, is het aan te bevelen om het kraanwater half en half te mengen met gedestilleerd water. Gebruik geen puur gedestilleerd water in de stoom-vloerreiniger. In de XXL-tank van de CleanTenso Power gaat 680 ml water. De tank is gemakkelijk te vullen en leeg te maken. Met de grote tank van de CleanTenso Power stoom-vloerreiniger kun je 50 minuten vloerwissen.

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen