Voorraadbus Fresh & Easy 1,0 l rechthoekig

Artikelnummer: 31209

€ 14,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Ruimtebesparend stapelbaar: Voorraadbus Fresh & Easy rechthoekig met 1,0 l inhoud kopen

De voordelen op een rij

Inhoud
1000 ml
Vorm
rechthoekig
Overige maten
400 ml800 ml1300 ml 1600 ml

Meer informatie

Om de voorraden lang vers en houdbaar te houden, is bij Leifheit de voorraadbus Fresh & Easy met 1,0 l inhoud in hoekige vorm te koop. De inhoud wordt lucht- en waterdicht afgesloten – ideaal voor meel, suiker, muesli en meer. De vershouddoos kan met slechts één hand worden geopend, want hij is uitgerust met de gepatenteerde bediening met één hand van Leifheit. Op de deksel bevindt zich een ring die omhoog of omlaag wordt geklapt om de doos te openen of sluiten. Praktisch is bovendien de vierkante vorm van de bewaardoos. Hierdoor kan hij ruimtebesparend worden gestapeld. De voorraadbus Fresh & Easy rechthoekig met 1,0 l inhoud is in nog een aantal afmetingen verkrijgbaar: 400 ml, 800 ml, 1200 ml, 1600 ml – voor meer orde in de keuken.
  • Voorraaddoos kan met slechts één hand worden geopend en gesloten
  • Lucht- en waterdichte doos voor bewaren van levensmiddelen
  • Praktische vierkante vorm bespaart ruimte en is goed stapelbaar
  • Voorraadbus Fresh & Easy rechthoekig met 1,0 l inhoud is in nog een aantal afmetingen verkrijgbaar: 400 ml, 800 ml, 1200 ml, 1600 ml

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou