Voorraaddoos Fresh & Easy 1,2 liter vierkant

Artikelnummer: 31210

€ 15,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Speciaal vers en lang houdbaar voedsel - met de Fresh & Easy 1,2 L vierkante voorraadbus

De Leifheit voorraadbus is niet alleen kinderlijk eenvoudig te openen dankzij de praktische eenhandsbediening, maar maakt het ook mogelijk om voedsel praktisch en ruimtebesparend gestapeld te bewaren. Eten blijft bijzonder lang vers in deze voorraadbus, want het blik is lucht- en waterdicht!

De voordelen op een rij

Inhoud
1300 ml
Vorm
rechthoekig
Overige maten
400 ml800 ml1000 ml1600 ml

Meer informatie

Met één hand openen en sluiten? Voor wie de vierkante voorraaddoos Fresh & Easy met 1,2 liter inhoud koopt, is dat geen probleem. Deze voorraadbus van Leifheit heeft immers een deksel met gepatenteerde eenhandsbediening. Dankzij dit systeem kan de vershouddoos zeer eenvoudig worden geopend. Om ervoor te zorgen dat de inhoud zo lang mogelijk vers blijft, wordt de doos lucht- en waterdicht afgesloten – ideaal voor pasta, bloem, muesli enz. Omdat de bewaardoos een inhoud van 1200 ml heeft, is hij voldoende groot voor de voorraden. En met zijn vierkante, stapelbare vorm zorgt hij voor orde in de keuken. De voorraaddoos Fresh & Easy is niet alleen met een inhoud van 1,2 liter verkrijgbaar, maar ook in andere maten – voor elke behoefte de juiste grootte.
  • Eenvoudig openen en sluiten van de doos dankzij de gepatenteerde eenhandsbediening
  • De voorraaddoos is vierkant en makkelijk te stapelen
  • Water- en luchtdicht afsluitbaar
  • Met een inhoud van 1200 ml
  • Ook in andere maten verkrijgbaar: 400 ml, 800 ml, 1000 ml en 1600 ml

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou