NIEUW

Vloerwisser Profi XL super soft (Doos)

Artikelnummer: 55457

€ 42,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Zacht dweilen en het materiaal beschermen - met de Profi XL superzachte vloermop met 3-delige steel

De mop kan gemakkelijk met de voet worden bediend en is daardoor bijzonder vriendelijk voor de rug. De meegeleverde Leifheit vloerwisserovertrek super soft zorgt voor een zachte reiniging van parket, kurk en houten vloeren.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Vloerdoek
super soft
Lange steel
140 cm

Meer informatie

Schoonmaken zonder rugpijn en lelijke strepen. Dit is de ideale vloerwisser voor grote oppervlakken zoals keukens of woonkamers. Met zijn indrukwekkende dweilbreedte van 42 cm bespaart de Profi XL super soft veel werk en kostbare tijd. Het ingenieuze, 360° draaibare scharnier maakt effectief reinigen in kronkelende lijnen mogelijk en omcirkelt tafel- en kastpoten vakkundig. Het bewegelijke schanier maakt het gemakkelijk om zelfs moeilijk bereikbare plaatsen onder kasten en bedden te bereiken. De vloermop kan comfortabel staand worden bediend: Gewoon de vloerwisserovertrek met een voetklik losmaken, uitwringen in de Leifheit Profi XL pers (apart verkrijgbaar), de hoes weer vastklemmen en klaar. Geen krassen, geen strepen en geen waterschade met de meegeleverde Leifheit Profi XL superzachte mophoes. Het is de perfecte reinigingsoplossing voor zeer gevoelige vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels absorberen slechts een minimale hoeveelheid water en de lusvorm is zacht voor de vloer. Zo blijven vochtgevoelige vloeren mooi en zien ze er ook na jaren nog verzorgd uit. De Profi XL superzachte mopovertrek is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn reinigingskracht niet. Het bijpassende systeem is de Leifheit Profi XL vloerwisser, die zonder bukken met een voetklik kan worden bediend.
  • Vloerwisserovertrek met speciale vezelsamenstelling, slechts minimale wateropname
  • Comfortabel ontgrendelen van de bodemplaat voor het uitwassen en uitpersen van de vloerwisserovertrek met de voet
  • Gemakkelijk en bewegelijk dweilen dankzij de vlakke 360°-verbinding - zelfs onder moeilijk bereikbare plaatsen zoals meubels
  • Robuuste 3-delige stalen steel met verdraaiingsbeveiliging voor rugvriendelijk dweilen met een optimale werkhoogte (146 cm)
  • Allround mvloerwisserovertrek reinigt hoeken en plinten in één keer
  • Wisbreedte 42 cm
  • Dankzij de Click verbinding kan de handgreep ook gecombineerd worden met andere Leifheit Click System producten.
  • Apart verkrijgbaar: Profi XL pers / Profi Compact pers voor het eenvoudig uitknijpen van de wipe cover zonder de handen vuil te maken
  • Vloerwisserovertrek is gemaakt van 100% polyester

Beoordelingen