Profi vloerwisser XL met telecoopsteel micro duo

Artikelnummer: 55049

€ 47,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De vloerwisser met uitschuifbare steel

De Profi XL Telescope is de perfecte vloerwisser voor rugvriendelijk schoonmaken van grote oppervlakken. De micro duo overtrek van de Profi XL verwijdert zelfs hardnekkig vuil en de uitschuifbare steel kan op elke werkhoogte worden ingesteld.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Steellengte
80 - 135 cm
Materiaal steel
stalen telescoopsteel
Wisserovertrek
microduo

De voordelen

tile

Verwijdert 99 % van de virussen en bacteriën*

*Getest op Staphylococcus aureus bacteriën en gemodificeerd vacciniavirus Ankara met Micro Duo cover en Leifheit power cleaner (25 ml per 5 liter water, watertemperatuur 60°C).

tile

Eenvoudig en rugvriendelijk dweilen

De overtrek kan eenvoudig met een klik en zonder bukken worden losgemaat.

tile

Wendbaar gebruik

Met het draaischarnier van 360° is het schoonmaken in zigzag beweging mogelijk. 

tile

Eenvoudige reiniging

Het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken zoals onder kasten en bedden is dankzij de vlakke scharnierpunten van de Leifheit vloerwisser kinderspel. 

Meer informatie

Met de Leifheit vloerwisser Profi XL micro duo Telescoop wordt het schoonmaken van de vloer kinderspel. De professionele vloerwisser is uitgerust met een uitschuifbare telescoopsteel. Zo kan de dweilstok op de ideale werkhoogte worden ingesteld. Bovendien kan de 42 cm brede Profi XL micro duo Telescoop vloerwisser met een eenvoudige klik van de voet worden verwijderd. Hierdoor is het niet nodig om te bukken. Wie de Profi XL microduo Telescoop Leifheit dweil koopt, kan in een mum van tijd tegels en stenen vloeren grondig reinigen. Door de 2-vezeldoek die bestaat uit microvezels en licht verhoogde haren, worden zelfs uitsparingen en oneffenheden in de vloer in een handomdraai gereinigd. De overtrek kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Daarnaast is de vloerwisser Profi XL micro duo Telescoop voorzien van een rondom bedekkende wisserhoes, waardoor ook hoeken en plinten in één stap mee worden schoon gemaakt. Dankzij de vlakke, flexibele hoekverbinding kan de Leifheit vloerwisser is het zelfs eenvoudig om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. De 360° flexibele scharnier zorgt voor reiniging in golvende lijnen. Voor comfortabel uitwringen van de dweildoek is de vloerwisser Profi XL micro duo Telescoop te combineren met een apart verkrijgbare dweilpers Profi XL. De telescoopsteel kan ook worden gecombineerd met andere Leifheit Click-Systeem-producten via de Click-verbinding.
 • Vloerwisser Profi XL micro duo telescoop voor het grondig reinigen van stenen vloeren en tegels
 • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo kan tot 400 keer gewassen worden in de wasmachine op 60°C.
 • Telescopische dweilstok, uitschuifbaar (80 cm tot 135 cm) voor rugvriendelijk werken
 • De wisserovertrek van de vloerwisser Profi XL micro duo telescoop kan worden losgemaakt zonder te hoeven bukken met een klik op de voet
 • De vloerwisser Profi XL micro duo telescoop is voorzien van een 2-vezel-wisserovertrek van microvezel en licht verhoogde haren, deze garandeert het reinigen tot diep in de poriën
 • Reiniging in golvende lijnen mogelijk dankzij de 360° draaibare scharnier
 • Leifheit vloerwisser Profi XL micro duo telescoop bereikt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen in huis met het vlakke buigbare scharnier
 • Rondom bedekkende dweil voor het reinigen van plinten, vloeren en hoeken in één stap
 • Handgreep kan worden gecombineerd met andere Leifheit Click-Systeem producten
 • Apart verkrijgbare dweilpers Profi XL voor gemakkelijker uitpersen van de dweil
 • Vloerwisser Profi XL micro duo telescoop met een breedte van 42 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen