NIEUW

Vloerwisser Profi XL micro duo

Artikelnummer: 55019

€ 42,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Rugvriendelijk dweilen met vloerwisser Profi XL micro duo

Voor uitwringen is de vloerdoek gemakkelijk los te klikken met je voet. Dat is bijzonder rugvriendelijk vloerwissen. Bijgeleverde vloerdoek micro duo zorgt voor grondige reiniging van alle soorten vloeren.

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Vloerdoek
micro duo
Soorten vloeren
alle

De voordelen

tile

Verwijdert 99% van de virussen en bacteriën*

*Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met de Micro Duo wisser en water (watertemperatuur 35° C)

tile

Comfortabel en rugvriendelijk vloerwissen

Gemakkelijk uitwringen: je klikt de vloerdoek van de Leifheit vloerwisser heel gemakkelijk los met je voet, zonder bukken.

tile

Wendbaar dweilen

Met het 360°-draaigewricht kun je snel zigzag vloerwissen.

tile

Gemakkelijk in het gebruik

Handig voor comfortabel uitspoelen en uitwringen is de bijpassende pers. Deze is afzonderlijk verkrijgbaar.

Meer informatie

Snel een schone vloer, zonder pijn in je rug en zonder lelijke strepen. Leifheit Profi XL micro duo met zijn speciale microvezel vloerdoek met twee soorten vezels verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën*. Voor uitwringen klik je de vloerdoek gemakkelijk los met je voet. De ideale vloerwisser voor grote oppervlakken, zoals grote keukens en woonkamers. De vloerdoek is gemaakt van Leifheit duo-microvezel. Deze microvezel bestaat uit twee soorten vezels en is bewezen geschikt voor poriëndiepe reiniging van alle soorten vloeren. De microvezel vloerdoek heeft rijen met fijne, iets langere borstelhaartjes. Deze komen tot in de kleinste kiertjes en halen ook hardnekkig vuil weg zonder krachtsinspanning. De overtrek kan tot 400 keer in de machine worden gewassen op 60°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. Met zijn grote vloerdoek van 42 cm bespaart Profi micro duo veel werk en waardevolle tijd. Het geniale 360°-draaigewricht is rondom draaibaar en bijzonder handig voor effectief zigzag wissen. Je veegt soepel langs tafel- en stoelpoten. De steel kun je neerklappen totdat hij plat op de vloer ligt. Zo zijn ook moeilijk toegankelijke plekken, bijvoorbeeld onder kasten en bedden, gemakkelijk te bereiken. Uitwringen is bijzonder comfortabel, zonder bukken: vloerdoek losklikken met je voet, uitwringen in de afzonderlijk verkrijgbare pers Leifheit Profi XL, vloerdoek weer vastzetten – klaar! *Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met de Micro Duo wisser en water (watertemperatuur 35° C)
  • Krachtig reinigende 2-vezels-vloerdoek van microvezel met rijen iets langere borstelhaartjes voor poriëndiep schoonmaken, geschikt voor alle vloeren
  • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo kan tot 400 keer gewassen worden in de wasmachine op 60°C.
  • Vloerdoek eenvoudig los te klikken met je voet, voor comfortabel uitspoelen en uitwringen
  • Met 360°-cardangewricht voor gemakkelijk zigzag wissen en handig schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder lage meubels.
  • Stabiele 3-delige stalen steel met vergrendeling, ideale werklengte van 146 cm voor rugvriendelijk vloerwissen
  • Met rondom-vloerdoek, neemt gelijk ook plinten en hoeken mee
  • Wisbreedte 42 cm
  • Met Click System: de steel kan ook gebruikt worden met andere schoonmaakartikelen van het Leifheit Click System
  • Afzonderlijk verkrijgbaar: pers Profi XL of Profi Compact voor gemakkelijk uitwringen van de vloerdoek zonder vies water aan je handen

Documenten

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Beoordelingen