Profi vloerwisser XL met aluminiumsteel micro duo

€ 47,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:55045

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Meer informatie

Wie op zoek is naar een goede dweil die in het bijzonder tegel- en stenenvloeren grondig reinigt, heeft het met de Profi XL micro duo dweil met aluminium steel bij het juiste eind. Wie dit product van Leifheit koopt, profiteert namelijk van poriëndiepe reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2-vezel dweil: deze bestaat uit microvezels en licht verhoogde haren en is geschikt voor alle vloeren. Dankzij de rondom bedekkende dweildoek, hoeven hoeken of plinten niet apart gereinigd te worden. Met het 360° draaibare scharnier kan de vloerwisser bijzonder flexibel in golvende lijnen professioneel reinigen. Bovendien heeft de Leifheit vloerwisser een gewricht dat in een schuine, platte hoek kan worden gebruikt. Hierdoor past hij gemakkelijk onder moeilijk bereikbare plaatsen zoals kasten of bedden. Dankzij de wisserbreedte van 42 cm reinigt de professionele Leifheit dweil zelfs grote oppervlakken in een handomdraai. Vooroverbuigen is niet meer nodig dankzij de gemakkelijk te verwijderen wisserovertrek. Deze kan met een voetklik worden verwijderd. Apart verkrijgbaar is de Profi XL dweilpers, die het comfortabel uitwringen zonder vieze handen vergemakkelijkt.
  • Ideale microvezeldweil voor het grondig reinigen van tegel- en stenenvloeren
  • Met hoogwaardig aluminium steel (140 cm)
  • Laat de wisserovertrek los met een voetklik zonder vervelend bukken en buigen
  • Poriëndiepe reiniging van alle soorten vloeren met de 2-vezel-microvezel-wisserovertrek met licht verhoogde borstelharen
  • Reiniging in golvende lijnen mogelijk dankzij 360° scharnier
  • Moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden gereinigd met behulp van het vlakke buigbare scharnier
  • Rondom-wisserovertrek reinigt plinten en hoeken in één stap mee
  • Door middel van een klikverbinding ook compatibel met andere Click-System-producten van Leifheit
  • Dweilpers Profi XL is apart verkrijgbaar om het deksel gemakkelijk uit te drukken zonder handen in het vuile water
  • Vloerwisser met een wisserbreedte van 42 cm

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen