Droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover

Artikelnummer: 82007

€ 174,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover met bodemhuls en beschermhoes kopen

De Linomatic Deluxe 500 is de beste droogmolen voor het drogen van maximaal vijf wasmachineladingen in de tuin. Deze droogmolen is bijzonder gemakkelijk te openen en te sluiten en in gesloten toestand zijn de lijnen altijd beschermd tegen vuil in de draagarmen.

De voordelen op een rij

Gewicht
6,2 kg
Wasmachineladingen
5
Lengte buitenste lijn
2,03 m
Diagonale spanwijdte
3,28 m

De voordelen

tile

 

Waslijnen blijven schoon

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo zijn ze goed beschermd tegen nat en vuil.

 

tile

 

Gemakkelijk openen

Met het handige opzetkoord kun je Leifheit droogmolen Linomatic 500 Deluxe heel eenvoudig opzetten, vrijwel zonder krachtsinspanning. Zodra de droogmolen vastklikt, verdwijnt het koord automatisch in de paal.

 

tile

 

Gemakkelijk in te klappen

Je klapt de droogmolen heel gemakkelijk dicht, zonder bukken – eenvoudig de vergrendeling losmaken op de draagarm, en inklappen maar.

 

tile

 

Kreukvrij drogen op kleerhangers

Iedere draagarm heeft twee kleerhangerhouders, voor kreukvrij op een kleerhanger drogen van in totaal acht blouses of overhemden.

 

Meer informatie

Heel veel was in één keer drogen? Geen probleem met de droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover van Leifheit. Want wie hem koopt kan tot vijf wasmachineladingen tegelijk drogen. De droogmolen heeft een lijnlengte van 50 m. Bovendien bevinden zich op de eindpunten van de draagarmen acht haken voor kleerhangers. Daarmee kunnen overhemden en blouses heel zorgvuldig worden gedroogd. Als de droogmolen niet wordt gebruikt, kan hij comfortabel zonder bukken door de ontgrendeling aan de draagarm worden gesloten. Naast het Easy-Close-comfort onderscheidt de droogmolen zich ook door het Easy-Lift-systeem. Hiermee is eenvoudig openen met minimale inspanning mogelijk. Het trekkoord wordt automatisch opgetrokken, zo kan het niet worden beschadigd. Bovendien worden de lijnen automatisch in de draagarmen getrokken, als de droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover wordt gesloten. Daardoor blijven ze schoon. Extra bescherming rondom wordt gegeven door de inbegrepen beschermhoes van weerbestendig materiaal. Bovendien wordt er een bodemhuls meegeleverd, om de droogmolen direct na aankoop in beton te zetten en te kunnen gebruiken.

 • Automatisch intrekken van de lijnen in de armen beschermt tegen vocht en vuil
 • Easy-Lift-systeem voor eenvoudig openen zonder inspanning
 • Automatisch intrekken van het trekkoord beschermt tegen beschadiging
 • Easy-Close-comfort maakt eenvoudig sluiten zonder bukken mogelijk
 • Met acht haken voor kleerhangers, om gevoelig wasgoed zoals blouses of overhemden te drogen
 • Lijnlengte van 50 m is voldoende voor vijf wasmachineladingen wasgoed
 • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten
 • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten
 • Made in Germany

Sets & Accessoires

Documenten

Veel gestelde vragen

Hoeveel was past op een droogmolen?
Als je een tuin hebt, kun je een droogmolen kopen en je was energiebesparend aan de buitenlucht laten drogen. Hoe groter het huishouden, hoe groter de benodigde drooglengte. Voor vier of meer personen is een droogmolen zoals de Linomatic 500 Deluxe Cover van Leifheit, die 50 m drooglengte heeft en tot vijf wasmachineladingen nat wasgoed kan ophangen, een aanrader. Tip: je kunt het wasgoed het beste binnenstebuiten keren voordat je het ophangt, zodat het minder bleekt in de zon.
Wat zijn de voordelen van grote droogmolens?
Als je je was liever in de frisse lucht droogt in plaats van een droger te gebruiken, kun je een droogmolen kopen. Grote modellen zoals de Linomatic 500 Deluxe Cover van Leifheit besparen niet alleen elektriciteit, maar brengen ook de geur van de natuur in de kledingkast. Het gebruik van een droogmolen heeft ook andere voordelen:

 • Bespaart ruimte: omdat hij na gebruik makkelijk kan worden ingeklapt
 • Kledinghangerhouders op elke draagarm: ze maken kreukvrij drogen van in totaal acht blouses of overhemden op hangers mogelijk
 • Easy lift systeem: voor het gemakkelijk openen van de droogmolen
 • 50 m drooglengte: voldoende voor een gezin van vier
 • Automatische lijntoevoer: bij het sluiten van de droogmolen worden de waslijnen in de draagarmen opgeborgen. Daardoor heb je altijd schone lijnen voor je schone was
 • Hoe wordt een droogmolen geopend en gesloten?
  Droogmolens zoals de Leifheit Linomatic 500 Deluxe Cover zijn zeer praktisch en energiebesparend: de was neemt geen ruimte in huis in beslag en is in een mum van tijd aan de lucht gedroogd. Als de droogmolen op dat moment niet nodig is, kan deze heel gemakkelijk worden gesloten zonder te bukken, dankzij de ontgrendeling op de draagarm. Naast dit Easy-Close systeem scoort de droogmolen ook met het Easy-Lift systeem. Hierdoor kan de Linomatic 500 met de minste inspanning worden geopend.
  Hoe bescherm ik mijn droogmolen?
  Als de Linomatic 500 Deluxe Cover droogmolen wordt gesloten, worden de lijnen automatisch in de steunarmen getrokken. Zo blijven ze beschermd en schoon. Voor extra bescherming rondom biedt Leifheit een weerbestendige beschermhoes. Deze is bij de levering inbegrepen, evenals een bodemhuls voor het zetten in beton in de tuin. Je hoeft alleen maar een gat te graven en de huls in het beton te plaatsen. Het op deze manier verankeren van je droogmolen in de grond zorgt voor de best mogelijke stabiliteit. Zelfs bij harde wind en wanneer de droogmolen helemaal vol zit met nat wasgoed, zal deze stevig staan en niet heen en weer wiebelen.

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou