NIEUW

Droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover

€ 174,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:82007

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover met bodemhuls en beschermhoes kopen

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Gewicht
6,2 kg

De voordelen

tile

Waslijnen blijven schoon

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo zijn ze goed beschermd tegen nat en vuil.

tile

Gemakkelijk te openen

Met het handige opzetkoord kun je droogmolen Linomatic 600 Deluxe heel eenvoudig opzetten, vrijwel zonder krachtsinspanning. Zodra de droogmolen vastklikt, verdwijnt het koord automatisch in de paal.
tile

Gemakkelijk in te klappen

Je klapt de droogmolen heel gemakkelijk dicht, zonder bukken – eenvoudig de vergrendeling losmaken op de draagarm, en inklappen maar.
tile

Kleerhangerhouders aan iedere draagarm

Iedere draagarm heeft twee kleerhangerhouders, voor kreukvrij op een kleerhanger drogen van in totaal acht blouses of overhemden.

Meer informatie

Heel veel was in één keer drogen? Geen probleem met de droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover van Leifheit. Want wie hem koopt kan tot vijf wasmachineladingen tegelijk drogen. De droogmolen heeft een lijnlengte van 50 m. Bovendien bevinden zich op de eindpunten van de draagarmen acht haken voor kleerhangers. Daarmee kunnen overhemden en blouses heel zorgvuldig worden gedroogd. Als de droogmolen niet wordt gebruikt, kan hij comfortabel zonder bukken door de ontgrendeling aan de draagarm worden gesloten. Naast het Easy-Close-comfort onderscheidt de droogmolen zich ook door het Easy-Lift-systeem. Hiermee is eenvoudig openen met minimale inspanning mogelijk. Het trekkoord wordt automatisch opgetrokken, zo kan het niet worden beschadigd. Bovendien worden de lijnen automatisch in de draagarmen getrokken, als de droogmolen Linomatic 500 Deluxe Cover wordt gesloten. Daardoor blijven ze schoon. Extra bescherming rondom wordt gegeven door de inbegrepen beschermhoes van weerbestendig materiaal. Bovendien wordt er een bodemhuls meegeleverd, om de droogmolen direct na aankoop in beton te zetten en te kunnen gebruiken.

  • Automatisch intrekken van de lijnen in de armen beschermt tegen vocht en vuil
  • Easy-Lift-systeem voor eenvoudig openen zonder inspanning
  • Automatisch intrekken van het trekkoord beschermt tegen beschadiging
  • Easy-Close-comfort maakt eenvoudig sluiten zonder bukken mogelijk
  • Met acht haken voor kleerhangers, om gevoelig wasgoed zoals blouses of overhemden te drogen
  • Lijnlengte van 50 m is voldoende voor vijf wasmachineladingen wasgoed
  • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten
  • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten
  • Made in Germany

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen