Droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover

Artikelnummer: 82008

€ 194,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

De droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover met 60 meter drooglengte kopen

De Linomatic Deluxe 600 is de beste droogmolen voor het drogen van maximaal zes wasmachineladingen in de tuin. Ze is bijzonder gemakkelijk te openen en te sluiten en in gesloten toestand zijn de lijnen in de draagarmen altijd beschermt tegen vuil.

De voordelen op een rij

Wasmachineladingen
6
Lengte buitenste lijn
2,20
Diagonale spanwijdte
3,52 m
Gewicht
6,7 kg

De voordelen

tile

 

Waslijnen blijven schoon

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo zijn ze goed beschermd tegen nat en vuil.

 

tile

 

Gemakkelijk openen

Met het handige opzetkoord kun je Leifheit droogmolen Linomatic 600 Deluxe heel eenvoudig opzetten, vrijwel zonder krachtsinspanning. Zodra de droogmolen vastklikt, verdwijnt het koord automatisch in de paal.

 

tile

 

Gemakkelijk in te klappen

Je klapt de droogmolen heel gemakkelijk dicht, zonder bukken – eenvoudig de vergrendeling losmaken op de draagarm, en inklappen maar.

 

tile

 

Kreukvrij drogen op kleerhangers

Iedere draagarm heeft twee kleerhangerhouders, voor kreukvrij op een kleerhanger drogen van in totaal acht blouses of overhemden.

 

Meer informatie

Ideaal voor iedereen die veel wast en het wasgoed in de frisse lucht wil drogen: de droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover. Wie hem koopt, profiteert van zijn gebruiksgemak en de lijnlengte van 60 m, met ruimte voor zes wasmachineladingen. Bovendien is hij uitgerust met 8 haken voor kleerhangers aan de eindpunten van de draagarmen. Zo wordt nog meer droogoppervlak geboden om wasgoed zoals overhemden en blouses voorzichtig te kunnen drogen. Hij kan eenvoudig worden geopend met het Easy-Lift-systeem. Het trekkoord wordt automatisch opgetrokken, zodat het beschermd is tegen beschadiging. Ook het sluiten van de waslijn van Leifheit is heel eenvoudig. Want door de Easy-Close-Comfort is het mogelijk om de droogmolen helemaal zonder bukken te sluiten. De lijnen worden daarbij automatisch in de draagarmen getrokken en zijn daar beschermd tegen vocht en vuil. Om de complete droogmolen van Leifheit te beschermen, is bovendien een beschermhoes van slijtvast materiaal inbegrepen. Daarnaast wordt een bodemhuls meegeleverd om in beton te zetten, om de droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover direct te kunnen opzetten en gebruiken.
 • Bescherming tegen vocht en vuil dankzij automatisch intrekken van de lijnen
 • Easy-Lift-systeem voor eenvoudig openen zonder veel inspanning
 • Automatisch intrekken van het trekkoord voorkomt beschadiging
 • Eenvoudig sluiten zonder bukken dankzij Easy-Close-Comfort
 • Kwetsbaar wasgoed zoals blouses en overhemden kunnen aan de acht haken voor kleerhangers worden gedroogd
 • Lijnlengte van 50 m is voldoende voor vijf wasmachineladingen
 • Met beschermhoes van weerbestendig materiaal als bescherming rondom
 • Bodemhuls om in beton te zetten inbegrepen

Sets & Accessoires

Documenten

Veel gestelde vragen

Hoe droog ik mijn wasgoed goed buiten?
De was buiten drogen is heel slim en trendy. Het kost namelijk geen geld en is ook nog goed voor het milieu. Als je jouw wasgoed bijvoorbeeld droogt op de Linomatic 600 Deluxe Cover droogmolen, kun je 's avonds genieten van de heerlijke frisse geur. Het is belangrijk om alle drooglijnen van de 60 m drooglengte verstandig te gebruiken: Lange dekbedovertrekken en badlakens kunnen het beste bovenaan de 2 m lange lijnen worden geplaatst, terwijl kleiner textiel het beste verder naar beneden kan worden geplaatst. De wasstukken moeten met voldoende onderlinge afstand worden opgehangen, zodat de lucht goed kan circuleren.
Waar zet ik de droogmolen het beste op?
De locatie voor een droogmolen moet goed doordacht zijn. Als de grondanker van een droogmolen zoals de Linomatic 600 Deluxe Cover eenmaal in beton is gegoten, kan deze beslissing nauwelijks meer worden teruggedraaid. De volgende criteria helpen bij het bepalen van de plaats:

 • Zonlicht en luchtcirculatie: nat wasgoed droogt het snelst waar zonlicht en een briesje zijn
 • Geurvrije zone: een droogmolen hoort niet in de buurt van vuilnisbakken of compost
 • Niet onder bomen: Wasgoed droogt langzaam in de schaduw van bomen, en vogels, gevallen fruit en insecten kunnen vlekken achterlaten op nat wasgoed
 • Hoe zet ik een droogmolen het beste op?
  Er zijn twee manieren om een droogmolen op te zetten:

 • Schroef een grondanker in de grond
 • Zet de grondkoker in beton

 • De gemakkelijkste manier om een droogmolen in de grond te laten zakken is met behulp van een grondanker, vergelijkbaar met wat men doet met een tuinparaplu. Het grote voordeel: een grondanker kan in enkele minuten in de grond worden geschroefd. Een grondanker voor de droogmolen in beton zetten vergt aanzienlijk meer moeite. Een droogmolen zoals de Leifheit Linomatic 600 Deluxe Cover staat echter rotsvast in een betonnen grondanker en kan het gewicht van wel zes wasmachineladingen aan.

  Garantie

  3 jaar fabrieksgarantie

  Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

  Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


  info.nl@leifheit.com

  Beoordelingen

  Misschien ook interessant voor jou