NIEUW

Droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover

€ 194,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:82008

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover met 60 meter drooglengte kopen

De Linomatic Deluxe 600 is de beste droogmolen voor het drogen van maximaal zes wasmachineladingen in de tuin. Ze is bijzonder gemakkelijk te openen en te sluiten en in gesloten toestand zijn de lijnen in de draagarmen altijd beschermt tegen vuil.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

De voordelen op een rij

Gewicht
6,7 kg
Lengte buitenste lijn
2,20
Diagonale spanwijdte
3,52 m

De voordelen

tile

Waslijnen blijven schoon

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo zijn ze goed beschermd tegen nat en vuil.

tile

Gemakkelijk te openen

Met het handige opzetkoord kun je droogmolen Linomatic 600 Deluxe heel eenvoudig opzetten, vrijwel zonder krachtsinspanning. Zodra de droogmolen vastklikt, verdwijnt het koord automatisch in de paal.

tile

Gemakkelijk in te klappen

Je klapt de droogmolen heel gemakkelijk dicht, zonder bukken – eenvoudig de vergrendeling losmaken op de draagarm, en inklappen maar.

tile

Kleerhangerhouders aan iedere draagarm

Iedere draagarm heeft twee kleerhangerhouders, voor kreukvrij op een kleerhanger drogen van in totaal acht blouses of overhemden.

Meer informatie

Ideaal voor iedereen die veel wast en het wasgoed in de frisse lucht wil drogen: de droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover. Wie hem koopt, profiteert van zijn gebruiksgemak en de lijnlengte van 60 m, met ruimte voor zes wasmachineladingen. Bovendien is hij uitgerust met 8 haken voor kleerhangers aan de eindpunten van de draagarmen. Zo wordt nog meer droogoppervlak geboden om wasgoed zoals overhemden en blouses voorzichtig te kunnen drogen. Hij kan eenvoudig worden geopend met het Easy-Lift-systeem. Het trekkoord wordt automatisch opgetrokken, zodat het beschermd is tegen beschadiging. Ook het sluiten van de waslijn van Leifheit is heel eenvoudig. Want door de Easy-Close-Comfort is het mogelijk om de droogmolen helemaal zonder bukken te sluiten. De lijnen worden daarbij automatisch in de draagarmen getrokken en zijn daar beschermd tegen vocht en vuil. Om de complete droogmolen van Leifheit te beschermen, is bovendien een beschermhoes van slijtvast materiaal inbegrepen. Daarnaast wordt een bodemhuls meegeleverd om in beton te zetten, om de droogmolen Linomatic 600 Deluxe Cover direct te kunnen opzetten en gebruiken.
  • Bescherming tegen vocht en vuil dankzij automatisch intrekken van de lijnen
  • Easy-Lift-systeem voor eenvoudig openen zonder veel inspanning
  • Automatisch intrekken van het trekkoord voorkomt beschadiging
  • Eenvoudig sluiten zonder bukken dankzij Easy-Close-Comfort
  • Kwetsbaar wasgoed zoals blouses en overhemden kunnen aan de acht haken voor kleerhangers worden gedroogd
  • Lijnlengte van 50 m is voldoende voor vijf wasmachineladingen
  • Met beschermhoes van weerbestendig materiaal als bescherming rondom
  • Bodemhuls om in beton te zetten inbegrepen

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen