Lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Connect 200 met bluetooth®

Artikelnummer: 63873

€ 94,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Connect 200 met bluetooth®: resultaten als in de sportschool

De voordelen op een rij

Extra hoog draagvermogen
200 kg
Gewichtseenheden
Omschakelbaar tussen kg, lb en st
Batterijen inbegrepen
3x 1,5 V AAA
formaat
L 30,0 x B 35,0 x H 2,6 cm

De voordelen

tile

Premium-lichaamsanalyse (BIA)

De BIA-premiummeting geeft he exacte gemeten waarden voor vetpercentage, watergehalte en spiermassa – voor de optimale weg naar succes!

tile

Atleetmodusmodus

Zeker voor actieve sporters is de atleetmodus interessant: exacte meting van lichaamswaarden en bepaling van de dagelijkse caloriebehoefte.

tile

Evaluatie van de gemeten waarden

Alle relevante waarden worden meteen geëvalueerd en per schaal op de display getoond, afgezet tegen de normwaarden. Zo kan je een goede inschatting maken van de betekenis van je waarden.

tile

Berekening BMI

De Body-Mass-Index (BMI) geeft je lichaamsgewicht in verhouding tot je lengte aan – zo krijg je een betere inschatting van je gewicht

Meer informatie

Met de professionele lichaamsanalyseweegschaal blijven sporters steeds op de hoogte van alle relevante lichaamswaardes. Of het nu gaat om vetpercentage, spiermassa, botmassa, lichaamsgewicht of vochtpercentage: dankzij de BIA-premiummeting zijn er alleen exacte meetwaardes. Deze worden door de digitale personenweegschaal Shape Sense Connect 200 via bluetooth® direct doorgegeven aan de Soehnle Connect-app. Verbindingen met andere fitness-programma's van Google of Samsung zijn ook mogelijk. In het geïntegreerde intelligente geheugen kunnen gegevens van acht personen worden bewaard. De slimme personenweegschaal voor sporters Shape Sense Connect 200 met bluetooth® van Soehnle levert informatie over streefgewicht, de laatste weging en over de BMI. De lichaamswaardes worden met vier elektroden door middel van een bio-impedantie-analyse op het sta-oppervlak gemeten. Op het verlichte lcd-display wordt een directe evaluatie van alle meetresultaten weergegeven. Een individuele inschatting is probleemloos mogelijk. Dit kan onder andere door de atletenmodus. Hiermee worden aanbevelingen gedaan voor de eigen behoeftes gebaseerd op de meetwaardes. De lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Connect 200 met bluetooth® van Soehnle is anders dan andere personenweegschalen. Hij heeft een draagkracht tot 200 kg en geeft elk resultaat nauwkeurig aan in stappen van 100 gram. Het apparaat heeft ondanks het platte en compacte ontwerp een zeer groot sta-oppervlak van veiligheidsglas. Verder onderscheidt het model zich door antislip-voeten die voor meer stabiliteit zorgen.

Hier vind je een lijst met de smartphones en tablets waarmee de Soehnle Connect App compatibel is: Soehnle Connect-App compatibiliteitslijst

 • Compatibel met de Soehnle Connect-app (systeemvereisten voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Exacte meting van de lichaamswaardes door een premium-lichaamsanalyse (BIA)
 • Bepaling van de dagelijkse calorieënbehoefte voor sporters door middel van atletenmodus
 • Verlicht lcd-display met een cijfergrootte van 4,5 cm voor een betere leesbaarheid
 • Exactere inschatting van de meetresultaten door een vergelijking van de normwaarden met de bepaalde lichaamswaardes
 • Weergave van het lichaamsgewicht met betrekking tot de body-mass-index (BMI)
 • App-weergave van het verschil met het streefgewicht en met de laatste weging
 • Tot acht gebruikers herkend
 • Extra plat ontwerp
 • Groot sta-oppervlak en antislip-voeten
 • Meegeleverde batterijen om direct te starten
 • Automatisch aan- en uitschakelen
 • Verschillende gewichtseenheden: kg, lb en st

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Awards en Certificaten

320Wx320H_85f2fce87b9d80109c308395a0e1026d.jpg320Wx320H_3da8ce86f4f500e2bb7942f90b006a97.jpg320Wx320H_db87ce6ef409f5a43fc78c58c93127df.jpg

Beoordelingen