Handige huishoudelijke apparaten- deze maken het huishouden gemakkelijker 

Kan je nauwelijks door je ramen kijken? De hond heeft de modder van buiten mee naar binnen genomen en vervelende pootafdrukken in de gang achtergelaten? Het strijkgoed stapelt zich op tot enorme bergen? Elke dag zijn er veel huishoudelijke taken die de meeste mensen niet graag doen. Iedereen kan zich immers wel iets leukers voorstellen dan urenlang gekreukte overhemden strijken, alle ramen in de flat van vuil ontdoen en nauwgezet de vloer schrobben. Maar dat is helemaal niet nodig. Er zijn tal van praktische huishoudelijke apparaten die huishoudelijke taken veel gemakkelijker en leuker maken. Natuurlijk vertellen we je graag welke elektrische apparaten je echt helpen in het huisouden.

 

Elektrische vloerwissers laten de vloer in een oogwenk glanzen

Zijn er kruimels op de vloer gevallen terwijl je aan het eten was? De kinderen hebben na het buitenspelen het vuil mee naar binnen genomen? Of heeft jouw huisdier vervelende pootafdrukken achtergelaten in de gang? Stof, haar en ander vuil vervuilen jouw vloer. Het is belangrijk om de vloer regelmatig schoon te maken, vooral als je huisdieren of kinderen hebt. De vloer moet schoon zijn zodat ze er zonder zorgen op kunnen ravotten. Zo niet, dan is het een broedplaats voor bacteriën en ziektekiemen.

 

Maar voor veel mensen is het dweilen van de vloer een van de meest vervelende huishoudelijke taken. Het schrobben om opgedroogd vuil te verwijderen, het bukken om de mophoes uit te wassen en de met vuil water doordrenkte handen. Hou je ook niet van dweilen? Met de deze handige, elektrische vloerreiniger wordt dweilen een leuke taak.

 

De elektrische vloerreiniger Regulus Aqua Power Vac is een van de meest geliefde handige huishoudelijke apparaten binnen het Leifheit assortiment. Zo kan je twee werkstappen combineren. Je hoeft niet eerst het hele huis te ontdoen van haren, kruimels en stof met de stofzuiger voordat je kunt beginnen met vochtig dweilen. Maar een elektrische zuigwisser bespaart niet alleen tijd, het maakt het schoonmaken ook comfortabeler. Met dit elektrische apparaat behoren het moeizame gesjouw met emmers, het uitwringen van de mop en het contact van de handen met het vuile water eindelijk tot het verleden. Het stofzuigen en dweilen werkt volledig automatisch. Een schoonwatertank voorziet de moprol voortdurend van schoon water, terwijl het vuile water direct wordt afgezogen en in de aparte vuilwatertank terechtkomt, voor een hygiënisch schoon resultaten. Bovendien hoef je niet langer urenlang te schrobben om etensresten en dergelijke van de vloer te verwijderen. De roterende veegrol verwijdert het met gemak. Aangezien een dergelijk apparaat helemaal geen kabel nodig heeft, is het niet nodig om vervelende stekkers los te koppelen. Zo kun je zeer flexibel werken en verschijnt er op jouw vloeren in een mum van tijd een nieuwe glans.

 

Cd = batterij bevat Cadmium

Hg = batterij bevat Kwik

Pb = batterij bevat Lood

 

 

Met een elektrische raamzuiger kun je weer door glanzende ramen kijken

Kun je nauwelijks door je ramen kijken? Dan is het tijd om de ramen weer schoon te maken. Heb je na uren poetsen nog steeds strepen op je ramen? Niet met handige raamzuiger. Want met een handige elektrische oplossing, zoals de Leifheit Dry & Clean raamzuiger, kunnen de ramen in een paar stappen snel en streeploos worden gereinigd:

  • Bevochtig de inwasser met een sopje en was de ramen grondig. 
  • Maak ook de kozijnen grondig schoon met een doek. 
  • Gebruik nu een raamzuiger om het vuil van boven naar beneden te verwijderen.
  • Veeg als laatste de vensterbank af met een doek.

Natuurlijk kun je zo'n handig huishoudelijk apparaat voor andere huishoudelijke taken gebruiken, bijvoorbeeld: 

  • Tegelreiniging
  • Schoonmaken van douchecabines
  • Spiegels schoonmaken
  • Glazen tafel reinigen

De raamzuiger is geschikt voor het reinigen van alle gladde oppervlakken in het huishouden. Ze zijn allemaal bijzonder flexibel en maken uw dagelijks leven gemakkelijker.

 

Kreukvrije was- de elektrische strijkplank van Leifheit maakt het mogelijk

Stapelen de bergen wasgoed zich op in jouw huis? Ontstaan er bij het strijken steeds nieuwe plooien in plaats van een glad resultaat? Geen probleem, er zijn ook apparaten die het huishouden vergemakkelijken. Het is bijvoorbeeld zinvol om een actieve strijkplank te gebruiken, zoals de Leifheit Air Active Express M strijkplank. Want zo'n elektrische strijkplank voor het huishouden zorg je ervoor dat je jouw wasgoed gemakkelijk kreukvrij krijgt. Actieve functies zoals de opblaas- of aanzuigfunctie zorgen voor een perfect resultaat zonder plooien en vouwen. Dankzij de actieve functies glijdt het strijkijzer moeiteloos over de kleding. Zo kun je ook deze huishoudelijke taak in een mum van tijd en zonder veel moeite uitvoeren.

 

Conclusie schoonmaken met handige elektrische apparaten

Technologie kan het dagelijks huishoudelijk werk veel gemakkelijker maken. Omdat het je twee voordelen tegelijk geeft:

  • Je kan veel taken sneller uitvoeren en tijd besparen.
  • Je kan comfortabeler werken en veel taken bijna moeiteloos uitvoeren.

Daarom is het zeker de moeite waard om te vertrouwen op handige elektrische apparaten in het huishouden. Zo ben je in een mum van tijd klaar met huishoudelijke taken waar je tegenop ziet en heb je meer tijd voor dingen die je graag doet.