Regulus Aqua PowerVac - Draadloze elektrische vloerreiniger 2in1

Artikelnummer: 11914

€ 219,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Stofzuigen, dweilen en drogen, alles in één, met de accu-zuigwisser

Accu-zuigwisser Aqua PowerVac combineert stofzuigen, dweilen en drogen. Dat bespaart tijd en moeite, en bovendien wordt tot 99,99% van de virussen verwijderd*.

De voordelen op een rij

Batterij
24 Li-Ion batterij
Batterijlooptijd
tot 26 minuten
Gewicht
3,3 kg
Reinigingsfasen
Eco- en turbomodus

De voordelen

tile

 

Verwijdert tot 99,99% van de virussen*

*Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara met Leifheit universele reiniger (5 ml op 500 ml water, watertemperatuur max 60°C)

 

tile

 

Tijdbesparend vloerwissen

Stofzuiger die ook dweilt, supersnel de vloer schoonmaken dankzij de combinatie van stofzuigen, dweilen en drogen in één.

 

tile

 

Zonder onhandig snoer

Het apparaat is snoerloos en lichtgewicht, het weegt slechts 3,3 kg. Daardoor kun je gemakkelijk werken met de dweilstofzuiger.

 

tile

 

Gemakkelijk vlekken verwijderen

De microvezel rol van de elektrische dweil draait met maximaal 3000 toeren per minuut en verwijdert vlekken supergemakkelijk.

 

Meer informatie

Supersnel een hygiënisch schone vloer. Dat is nu heel gemakkelijk met de snoerloze accu-zuigwisser Regulus Aqua PowerVac van Leifheit. Deze zuigwisser doet alles in één keer: het grove vuil opzuigen plus de vloer dweilen en drogen. En daarbij verwijdert hij ook nog eens 99,99% van de virussen*. Door de combinatie van deze twee stappen kun je je veel tijd en moeite besparen. Het apparaat heeft een 24 V lithium-ion-accu. Daardoor werkt het zonder snoer en is het altijd meteen startklaar. Gemakkelijk te hanteren dankzij het wendbare design en het lage gewicht van slechts 3,3 kg – ook in een kleine ruimte. Het apparaat heeft twee schoonmaakstanden: een ecomodus en voor maximale schoonmaakpower een turbomodus. De roterende microvezelrol maakt tot 3000 toeren per minuut en verwijdert vuil supersnel. Zelfs hardnekkige vlekken hebben geen kans en kunnen met weinig moeite weggewist worden. De watertoevoer is op ieder moment flexibel te regelen door op de knop te drukken. Dat maakt dit apparaat geschikt voor het schoonmaken van tegelvloeren, kunststof vloeren, stenen vloeren en gelakte houten vloeren. Het is belangrijk dat de reinigingsrol altijd goed schoon is. Daarom heeft de zuigwisser een zelfreinigingssysteem dat het vuile water constant van de rol afzuigt. Het intelligente signaleringssysteem met Tank Control Technology geeft aan wanneer de vuilwatertank vol is. Zowel de schoonwatertank als de vuilwatertank kunnen gemakkelijk uitgenomen worden voor vullen en leegmaken. Moeizaam gesleep met een emmer bij het wissen van de vloer? Dat hoeft niet meer, want nu is er de zuigwisser van Leifheit. Dankzij de handige parkeerfunctie kun je het apparaat overal neerzetten, het blijft gewoon rechtop staan. En dankzij de krachtige accu kun je met zuigwisser Regulus Aqua PowerVac 26 minuten lang zuigwissen met één keer opladen – dat is maar liefst 77 m² vloeroppervlak. *Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara met Leifheit Universal Cleaner (5ml per 500ml bij max. watertemperatuur 60˚C).
 • Tijdbesparend: stofzuigen, dweilen en drogen in één
 • Met 24 V lithium-ion-accu voor flexibel schoonmaken zonder door een onhandig snoer in je bewegingsvrijheid beperkt te worden
 • Gemakkelijk te hanteren dankzij het slanke design en het lichte gewicht van slechts 3,3 kg – zelfs in een kleine ruimte
 • De roterende microvezelrol maakt tot 3000 toeren per minuut en verwijdert vlekken supergemakkelijk
 • Je heb de keuze uit twee schoonmaakstanden: ecomodus en turbomodus
 • De watertoevoer is naar wens flexibel regelbaar door een druk op de knop. Daardoor is het apparaat geschikt voor het schoonmaken van alle soorten harde en gelakte vloeren
 • Systeem met twee watertanks: afzonderlijke gescheiden reservoirs voor het schone water en voor het vuile water
 • Met Tank Control Technology: bij een volle vuilwatertank wordt een waarschuwing gegeven, dat beschermt tegen overlopen
 • De watertanks zijn gemakkelijk uitneembaar, voor gemakkelijk vullen en legen
 • Je kunt het apparaat overal rechtop neerzetten, dankzij de handige parkeerfunctie
 • Altijd een schoon wisresultaat, dankzij de zelfreinigingsfunctie van de wisrol
 • Lange acculooptijd van 26 minuten voor 77 m² vloeroppervlak

Beoordelingen